Hoi Allemaal,

Zo, daar zijn we weer. gisteren was ik even in woerden; heb bij de dierenwinkel een nieuw speeltje gekocht, een boemerang opnieuw, maar nu van tennisballenstof..houdt hopelijk iets langer dan de stoffen boemerang!!! (ze vindt hem in iedergeval erg leuk!)

Maarja...toen kwam het probleem dat ik op tijd bij de bus moest zijn..en lopend zouden we niet meer redden. dus dan moest het er maar van komen. ik achterop de fiets en minou ernaast. het was inmiddels bijna 4 uur en ze was al sinds kwart over 9 niet meer uitgeweest...toch maar wagen dan... zou ze treken?ik was op alles voorbereid, maar niet dat het helemaal perfect ging!! volgens mij heeft ze dit vaker gedaan, dat kan niet anders.. zonder getrek liep ze mee! we konden niet heel hard fietsen, heb weleens gehoord dat de hond niet moet gaan galloperen, en dit had ze echt in de gaten. af en toe deed ze het als we te snel gingen, maar dan remden we af en ging ze weer gewoon draven.:) op het station bij de bushalte was gelukkig een klein stukje gras, want zodra ik minou had vrijgegeven ging ze gelijk plassen!

de bus was veel te laat.who cares want wij waren ook te laat;)

Thuis kreeg ze haar nieuwe speeltje en liep er zo trots als een pauw mee door het huis en de tuin!

Vanmorgen lukte het haar weer bijna om de deugniet uit te hangen...ik betrapte haar in de tuin, ze had weer haar kong in haar bek...:) tussen de middag ging ik even brood halen voor mijn moeder. ik zei haar meerdere malen onderweg dat we naar de bakker gingen, en toen ik haar vroeg om de paal te zoeken, liep ze de paal die we normaal moeten hebben richting bushalte, voorbij en gaf ze gelijk de 2de paal aan tegenover de bakker! heel netjes dus ze zocht daarna ook heel mooi de deur op!

Terug gingen we dan wel weer de fout in..of minou was de paal al voorbij, of we konden niet bij die paal komen.in iedergeval stak ik verkeerd over en raakte even de kluts kwijt.iemand riep me, en zo doende hervond ik mijn orientatie en kwamen we als nog veilig thuis aan!!

Zonet is ze nog even losgeweest. mijn zus hebben een tijdje heen en weer geroepen. mijn zus verstopte zich steeds, en als ze gevonden was riep ik haar weer.. zo is ze toch aan ongeveer een half uur loslopen gekomen (we deden het bij een boomgaard en daarvoor had Minou al 10 minuten losgelopen, en terug dus ook weer) minou is dus weer lekker moe..thuisgekomen gingen haar brokken er weer in als zoete koek!!!

wat er morgen op het programma staat, weet ik niet.ht schijnt wel llekkerder weer te worden,dus misschien krijg ik mijn moeder zo ver mee te gaan naar het strijkviertel, daar kan ze zich dan weer even ECHT uitleven!!

nou, dat was hem weer!!

Groetjes, Melanie