Hoi allemaal,

sinds woensdag avond ben ik bij een vriendin die ik al ken van mijn vorige school. ik zou daar "de icter"gaan uithangen, een pc opnieuw installeren en mee gaan shoppen voor een nieuwe laptop voor haar...dit alles is nu zo goed als gedaan, en uiteraard was Minou ook mee. (ik kom overigens vanavond thuis)

gisteravond ging ik ook mee naar het koor waar ze op zit, en minou ook.. er wonen hier nog 2 honden (kleintjes), en minou vond dat natuurlijk heel boeiend, en moest af en toe echt ff apart van de andere honden vertoeven om niet op hol te slaan.nu zijn ze aan elkaar gewend en kunnen ze goed in 1 ruimte zijn zonder de hele tijd heen en weer te rennen.:)

In de kerk bij het koor gister had Minou een kauwstaaf..dit was goed hoorbaar.smile helemaal als het net ff stil was..

vandaag gingen we naar dynabyte in zeist, en Minou werkte echt heelnetjs. eerst ff naar vnd voor een broodje, daarna naar dynabyte. ze wilde wel het liefst vooraan lopen maar dat maakte nu niet zoveel uit,d us dat kon prima zo.

Ze slaapt 's nachts in de keuken, zodat de honden niet op het spetterende idee zouden kunnen komen 's nachts te gaan spelen. Minou vind het prima op een kleedje voor het aanrecht. vanmorgen was het me ,net als gisterochtend trouwens, duidelijk dat ze blij was me te zien!hahaha ze was helemaal wild en blij en bleef maar rond me heen draaien zovan yes je bent er weer je bent er weer!!!

Oja: woensdagmiddag is Lotte bloemendaal bij me geweest voor een soort van interview voor haar studie..ze had haar geleidehond bij zich, en het was wel duidelijk dat zij zich goed thuis voelde!!! Bij binnenkomst ging ze minou's nepbot te lijf, prima, da n slijt dat ding ook nog eens..daarna ontdekte ze het aanrecht en ging er gezellig met de voorpoten opstaan. (ooh.dat doet minou dus gelukkig ECHT niet) vervolgens kwam mijn moeder thuis, stoof de hond achter haar langs plons de vijver in!!!!!oeps!~!!!!!!!!!! Minou heb ik gelijk naar binnen gebracht, want als die het zou ien en het na gaat doen???????

Verder was het overigens wel een gezellig gesprek: hoe gaat het met de hond was de hoofdvraag, die zij dan moest beantwoorden..nou, het was duidelijk een gezonde enthousiaste hond, niet gevoelig, eerder heel erg stoer. jah, leuk om dat nog eens bevestigd te krijgen!

nouja, verder heb ik ff niks meer te melden. zondag hebben we familie bbq, ben benieuwd!!

Groetjes!!! en goed weekend!volgende week dinsdag weer naar school!