hoi allen, zo, weer even tijd, in de volgende workshop. ik zit nu in digital chillout. oftewel, een beetje doen waar je zelf zin in hebt..jammer dat er niemand op msn is;)

na de workshop van gisteren hebben we een tijdje rustig aan gedaan. 's avonds zou er een feestje zijn bij de engelsen....

zo rond 8 uur vond ik dat we maar eens iets moesten opzoeken waar minou even los kon lopen.

we vonden een grasveldje, nadat Minou het nodige had geloosd. het was wel eschikt, maar minou kwam al direct met een lange tak aandraven..ik brak hem in 3en, ze wilde alle stukken wel hebben. maar ze vond ook al gauw een frietbakje..gadverdamme wat was dat ranzig. ik kreeg hem afgepakt en gaf hem aan iemand die hem zou gaan weggooien.ondertussen had ik minou even aangelijnd en wilde ik dat ze, hoe dan ook, zou volgen. ze kreeg dat ook nog door.:)

toen hij terug kwam, zonder bakje, mocht minou weer los en werd er even flink gerend door een paar van ons op een heuvel..minou rende mooi mee, maar echt uitdagend was het niet want gras eten was interessanter. dus maar weer teruggegaan. we gingen zo rond 9 uur ofzo naar de engelsen,waar al gauw bleek dat het niet boeiend was..maar tussen de middag hadden we inkopen gedaan, en bacardi gekocht...da moest ik ook proberen met cola...maar dat is dus net haarlak... manau, het andere vrouwelijk geslacht van de nederlanders deed goed mee.daa heeft ze nog spijt van.....in combi met medicijnen ging dat niet helemaal goed..na ons indrinkavontuurtje waar iemand anders buiten al een glas leeg had laten vallen met meerendeel bacardi, gingen we weer terug naar de engelsen.opnieuw was het saai, maar er was bij sommigen van ons teveel drank in het spel geweest om normaal te doen, en men beweerde dat ik ook niet normaal deed, maar dat doe ik nooit dus dat is geen uitzondering.ik kn nog goed nadenken en ik weet alles nog, alleen had ik wel een paar heele zware benen. toch maar weer terug gegaan na een half uur ofzo, er was rijkelijk met kroepoek gestrooid op de vloer, en met een rasechte labrador zit je dan niet echt rustig meer..

bram en ik gingen samen terug.minou was niet in tuig, die had al zoveel in tuig gelopen en ik had ook geen zin meer.:) we zouden het samen wel vinden..na 2 keer de struiken in gelopen te zijn, in een konijnenhol/molshoop te zijn gestapt, een irritante rotkat te zijn tegengekomen, (sorry idefix maar dat beest volgt minou overal), oja we zijn ook nog verdwaald, hebben we het dan toch zonder hulp gevonden..dankzij minou die ons het goede pad op trok.:)

ja..we zijn in de woonkamer neergeploft waar we tot de conclusie kwamen dat onze bus pringles (die bijna leeg was) nu weg was...nou, ik heb geen hoonger meer... de rest, op 1 na, of 2, kwam ook weer eens een keer binnenvallen..sommigen nauwelijks in staat tot lopen/praten, niet dronken maar ziek.:) minou liet ik rond half 1,of later misschien, ik weet niet meer, uit, waarna ik rustig aan eens naar bed ging, bram van mijn kamer schopte....en toen was het een en ander weer ontwaakt in de woonkamer (waren heel lief in slaap gevallen op de bank) maarja,...we hebben weer niet allemaal in ons eigen bed geslapen..ik wel overigens, en ook minou ging lief op haar kleedje liggen al heeft ze manau af en toe een neusje gegeven..zovan:ik eet ook wel dat je je beroerd voelt...bacardie is niet goed voor je;) ik heb weer eens heerlijk geslapen en werd ruw gewekt om kwart over zeven door iemand die ons wakkerbonkte waarop minou begon te blaffen..ook goeie morgen.:)

ja....hetwas effe aanpoten om uit bed te komen, en een plastic laag op je matras maakt een confortable gevoel ook de helft minder, lukte het dan om op te staan.. een ligt ontbijt, bestaande uit een krekker met jam, welke meer op beton leek en een soort vruchtendrank moest het gaan lukken vandaag..al heb ik daar nog steeds mijn twijfels over..het lukt niet echt om wakker te worden.. minou lag hier net al luid snurkend naast me..die heb ik dus maar even aangestoten.. spontaan gaat ze staan, ligt nu echt onder mijn stoel en gaat geloof ik nog even verder pitten..

ze doet het echt goed, al heb ik net wel een mailtje naar het kngf gestuurd ivm de treinen waar ze moeite mee lijkt te hebben.#

ze gedraagt zich goed, nu de mensen hier nog, want aaien is nog een punt waar ik goed op moet letten.. gisteravond kwam er ook nog een meisje uit duitsland die een geleidehond zou krijgen, die kwam eens even met minou babbelen..die vond haar kong interessanter...:) die moet ik trouwens even opzoeken want die heeft ze ergens neergegooid maar ik weet niet meer waar.:)

nouja, ik kan hier niet echt weblogs bijlezen, want heb hier alleen engelse spraak, en een ehn..minder fijne leesregel, het werkt allemaal wel lekker snel hier, maar ik ben te lui om alle weblogs met braille bij te gaan lezen.dat doe ik volgende week thuis wel weer als ik mijn slaap aan het inhalen ben ofzo.:)

vanavond naar het regeringsgebouw, een debat bijwonen ofzoiets..we zijn al helemaal gescreend ofzoiets, nagetrokken of we een strafblad hebben, ik heb nog gevraagd of minou mee zou mogen, onze begeleider dacht van wel, maar als dat niet zo is, vind ik het prima en blijf ik bij minou.:) morgen gaan we ook iets doen geloof ik, al weet ik niet wat.:) donderdag ook, en 's avonds naar berlijn, vrijdag farewellparty, volgens de gene die vanmorgen het woord had was het de wellfar party (duidelijk niet zo goed in engels;)

nou, ik heb eigenlijk niks meer te melden. ga nog even mijn mail bekijken en nog even de icc website bestuderen, en dan zie ik wel weer.ff vrije tijd is eigenlijk best lekker zo!

nou de groetjes van mij en voor iedereen een dikke kus van minou!!