Hallo allemaal,

Zo krijg je vakantie en je diploma, en zo is die vakantie weer voorbij en is het tijd voor de volgende stap.
de nieuwe opleiding staat voor de deur.

Wat kan ik nog over de afgelopen weken vertellen? zo nu en dan iets leuks gedaan, een dagje met 2 vriendinnen, een middag met patrick naar de bioscoop, ja het werd een middag want er was een storing waardoor we na de pauze een uur moesten wachten! wat heb ik nog meer gedaan.. natuurlijk de wandeling van de nvg meegelopen weliswaar zonder hond maar het was weer erg gezellig. een aantal bekenden gesproken, lekker bijgekletst.
vorige week zondag de jaarlijks terugkerende familie barbecue, maandag de stad in op zoek naar alvast een winterjas want als ik eenmaal met school ben begonnen moeten we het weer van de zaterdagen hebben en dan heb je ook niet altijd zin om de stad in te gaan dus dat moest nu maar gelijk en goed geslaagd gelijk ook nog wat andere dingetjes gekocht.
eerder deze weken heb ik de route in ede van station naar school nog gelopen en hoogcatharijnen nog eens aan een nader onderzoek onderworpen. dit laatste vooral heeft voor heel veel opheldering gezorgd en het gebeuren bij de sporen heb ik nu eigenlijk wel helemaal onder de knie. ik kan me daar nu goed redden zonder maar wat te doen en vanzelf iemand tegen te komen om het aan te vragen. het kleine beetje van het plaatje wat mij niet heldeer was zit er nu helemaal in.

en dan afgelopen week, het introkamp. ik had echt geen idee wat ik hier van kon verwachten. in het introboekje stond vanalles waar je persee aan moest voldoen, kledingvoorschriften, geld ophalen van te voren, heel gedetailleerd wat je mee moest nemen, en wat je vooral niet mee moest nemen. geen mobiele telefoons, geen elektronica, geen horloges/sieraden/luxeartikelen, dat hebben de mensen in india, waarvoor we geld moesten inzamelen, ook niet.
uit eindelijk is het een hartstikke gezellig kamp geworden en weet ik een beetje bij wie ik in de klas kom te zitten. ik heb wel het idee dat jongens uit elkaar houden makkelijker is dan al die kletsende meiden!
de 4 jongens uit mijn klas kan ik al uit elkaar houden:) evenals een paar meiden, geloof ik..... sommigen lijken echt ernstig eerg op elkaar!

redelijk afgepeigerd fietsten we donderdag dan ook weer terug naar school. ik mocht nog fijn meet het ov naar huis, kon gelukkig achterop bij iemand naar het station (tandem en spullen zouden mijn ouders ophalen op de terugweg want die hadden een herdenking van onze neef Jeroen die 5 jaar geleden in irak is omgekomen. ik had nog meegekund, mijn ouders kwamen namelijk net de aanhanger vast dumpen bij school toen wij terug kwamen maar echt wakker was ik niet en echt fris voor een herdenking zag ik er vast ook niet uit.
in utrecht was het eerste wat ik deed een flesje AA kopen, om de bus reis goed wakker te kunnen blijven. dit lukte met moeite!
mezelf lekker wakkergehouden tot 's avonds een uur of 10 en toen als een blok in slaap gevallen. ik werd alleen om half 8 al weer wakker terwijl ik de nachten tijdens het intro in totaal hooguit een uurtje of 5 heb geslapen...

en dan gaat maandag het echte leven weer beginnen. gelijk vroeg weg, 7 uur de deur uit maandag. we hebben met een groepje afgesproken in utrecht want we moeten eerst naar een kerkdienst en dat is dus weer ergens anders dan school! en dan eens zien wat de eerste week ons brengt. zaterdag heb ik bij KNGF geleidehonden een cursus presenteren ivm. mijn ambassadeursschap. vorig jaar zou ik al naar die cursus gaan maar toen kon ik niet. als wylou er is zal ik weer actief ambassadeurs werk kunnen gaan doen. ben benieuwd hoeveel tijd ik daar dan nog voor heb!:)

nu is er een straatfeest aan de gang, ik ben anderhalf uur geleden naar huis gegaan, het was wel erg gezellig overigens! gekletst met mensen uit onze straat die ik niet eens kende, lekker gegeten en gedronken, en zo ga ik maar eens naar bed, om een beetje een goed ritme vast te kunnen houden..poging doen tot, zodat ik maandag ook mijn bed makkelijker uit kan komen om ehh....kwart over 6 ofzo...pff!

groetjes!