hoi allemaal,

Op 13 april was ik jarig. dat heb ik hier al eerder verteld. ook heb ik verteld wat ik toen van Patrick heb gekregen en dat ga ik nog even doen voor de mensen die iets gemist hebben:)
Patrick gaf mij een half uur Powerboatvaren op de noordzee samen met hem.
je gaat dan in zo'n zelfde soort boot als de reddingsboten van de marine. de zijkanten zijn rubber opgeblazen, de bodem enzo niet en ze kunnen snelheden tot rond de 100 km per uur halen.
Nou, zo'n uitstapje is dus echt wat voor mij. want alles wat hard en wild gaat vind ik over het algemeen wel erg gaaf.
Afgelopen zaterdag kwam mijn cadeau "ter uitvoering".
We vertrokken 's morgens naar het station woerden waarvandaan we met de trein naar den Haag zouden gaan. Patrick is geweldig maar een parkeerplaats in de buurt van het station zoeken en vinden bleek lastiger. we moesten 5 minuten lopen, niet dat dat zo erg is, maar er was ook nog een onbetaalde plek vrrij vlak bij de ingang van het station! door die grap misten we wel de trein die we wilden hebben maar aangezien de NS houdt van veranderingen bleek er ineens ook nog een andere trein te gaan die helemaal iet op de dienstregeling staat. ik snap er niks van maargoed.dit was alleen wel een stoptrein maar je kan niet alles hebben:)

In den haag gingen we met de tram en volgens mij hadden we daar ook langer in kunnen blijven zitten zodat we minder ver hoefden te lopen, maar een beetje sightseeing kan ook weer geen kwaad:)
we kwamen zo'n beetje precies optijd op plaats van bestemming. onze kapitein was er al en wij zouden met alleen hem de zee op gaan. we mochten aan boord komen, kregen een zwemvest. patrick moest nog even worden geleerd hoe je zoiets aantrekt, ja je bent een lekker klunzig jongetje zo op z'n tijd hoor pat;)
en dan varen. de zee was erg rustig maar we zouden wel zien. eerst relaxed de haven uit varen en dan gaat het gas open. je voelt dat je naar achteren wordt gedrukt. nog even gestopt om foto's te maken, patrick en ik samen achter de console bij het stuur enzo:)
en toen werd het pas echt gaaf. we hadden en wat minder rustig stukje zee en we stuiterden op het water. geweldig!het enige wat je dan hoort is het opspattende water, het geluid van de motor en verder hoor je alleen maar de harde wind die in je oren blaast. als je wilt uitwaaien ga dan mee op een powerboat, je komt helemaal uitgewaaid weer terug!
veel te snel was het half uurtje voor bij. gek hoor als je dan ineens weer op de kant staat.
ik wil het zeker nog eens gaan doen maar dan als de zee ook nog wat wilder is. ben wel benieuwd naar het verschil.
Het wa s iniedergeval ontzettend gaaf! foto's volgen nog op mjn hyves. op patrick zijn hyves staan ze al wel

http://grasdraaier.hyves.nl als ik me niet vergis.
na onze wilde tocht zijn we eerst eens wat gaan drinken en patrick kon de verleiding van een zoute haring met uitjes (gadver) niet weerstaan dus moest ik ook maar aan een bakkie verse kibbeling geloven. geen probleem voor mij hoor!
daarna hebben we een tijdje rondgelopen, nog ergens wat gedronken en toen een ander tentje opgezocht voor ons avondeten. we hadden mooi een plek achter glas bij zo'n lekkere heater. zo was het heerlijk uit te houden. lekker gegeten natuurlijk en daarna zo rustig aan weer eens de tram en de trein opgezocht. ik geloof dat ik rond half 10 thuis was nadat we bij patrick thuis nog even de rest van mijn spullen hadden opgehaald.
Kortom, mijn weekend was Heerlijk begonnen en zaterdag was vooral een topdag!
Zondag heb ik dus niet veel bijzonders gedaan..:)
vanavond gaan we het zwembad van vleuten maar weer eens lekker onveilig maken. wedden dat we vannacht lekker slapen??

Nogmaals dankjewel pat, het was echt geweldig! moet ik natuurlijk ook tzt iets leuks voor zijn verjaardag verzinnen als hij zelf niks weet.. ik bereid me voor op een lastige maar leuke taak!

groetjes, Melanie