hoi allemaal,

Vanmorgen had ik een "tandempassing"bij welzorg nieuwegein. het nut daarvan ontgaat me, vorige week deed men moeilijk dat ik echt wel een voorrijder bij me moest hebben, komen we daar vandaag, hebben ze niet eens een tandem staan die geschikt zou zijn! alleen driewielers en kindertandems, ja ook scootmobiels enzo, ook leuk! maar waarom kom je dan! nou, om je vader in een boekje het plaatje te laten zien en wat simpele specifikaties.
levertijd: 1 a 2 weken. dus als ie besteld is, heb ik hem binnen no time binnen.hij wordt door welzorg thuis afgeleverd. heb ontdekt dat het een tandem is van braam ofzo. en het is de twinnie, dat wist ik al. op deze site vindt je meer info:
http://www.handy-wijzer.nl/viewproduct.asp?OID=168005
deze krijg ik dus als het goed is in bruikleen van de gemeente. oja. met als extra optie een stokhouder. nooit aan gedacht, maar natuurlijk wel heel handig!

op een andere site vond ik wat getalletjes. prijzen.. prijs van de tandem: 1170 euro! en dan: een stokhouder. 1 lullige stokhouder:55 euro! hallooooowwwww
ok, ik ben er inmiddels wel aan gewend dat de prijzen in de wereld van hulpmiddelen soms veel hoger liggen dan wat je er van zou verwachten. maar 55 euro!pffht! okeej!
nou, we zullen het gaan beleven. of tie lekker fietst weten we dus nog niet, want we konden niet proefrijden. beetje jammer weer! kom je daarvoor helemaal naar nieuwegein scheuren. maargoed. de procedure gaat weer verder en wie weet....rijden wij over 2 weken door harmelen met onze spiksplinternieuwe fiets!
oja, je kon ook nog als optie een kilometerteller erbij nemen zag ik net op internet. 30 euro.volgens mij zijn die dingen wel goedkoper te krijgen dus als we dat ooit eens willen, kunnen we vast ook af met iets minder geld!

tot zover de nieuwe tandem. als we hem hebben uitgeprobeerd, laat ik wel weten of het een lekkere racefiets is:P