Goedemorgen allemaal!

Zo, ik heb een lekker weekend achter de rug. om bij het begin te beginnen was ik vrijdag bij Patrick en dat was weer erg gezellig natuurlijk:P

zaterdag is eigenlijk mijn uitslaap dag (zondag ook;).maar afgelopen zaterdag was het vroeg opstaan. ik zou op kraamvisite gaan, samen met Karin, bij onze (oud)muziekdocente van de woensdagmiddag op bartimeus.
Douchen, met de bus naar utrecht en met de trein naar Bilthoven. Het blijft wel een beetje een gedoe om zonder hond het station te doorkruisen. welke lijn moet je volgen, en waar kom je uit als je die lijn volgt? altijd maar weer de vraag op hoog catharijne.
maargoed, met hulp kom je altijd wel waar je wezen moet toch..alhoewel., dat was vrijdag naar patrick toe wel anders want het was een zooitje wat het treinverkeer betreft maar met die ergernis zal ik jullie nu niet vermoeien.
vanaf bilthoven station werd ik opgepikt om naar vianen te rijden met de auto waar een kersverse mama en papa hun 2 weken oude zoon eens even ginge showen aan ons:)
altijd leuk toch, zo'n klein poppy v van nog geen 4 kilo. volgens mij heb ik zeker 3 kwartier met hem in mijn armen gezeten en nouja...als ik hem mee naar huis had kunnen nemen, had ik het gedaan;)
's middags bij karin even wat broodnodig onderhoud aan de ietwat rotte laptop gedaan. de terugrit duurde veel langer dan gehoopt, buchaufeur had 's morgens verkeerde tijdend oorgegeven en ik heb bijna een uur op de bus taan wachten. i had eigenlijk om half 8 een afpsraak thuis, maar ik heb dit verzet naar een uur later. maar goed ook, ik was om tien voor half 9 thuis.
ik werd geinterviewd door een interieurargitectstudente, die zich wil gaan richten op doelgroep blinden en slechtzienden. ze is nu o.a. een spa aan het herinrichten en ze wil daarbij proberen te bereiken dat blinden en slechtzienden er helemaal zelfstandig naartoe kunnen. ze heeft zelfs gedacht aan een aparte ruimte waar een eventuele blindengeleidehond verzorgd achtergelaten kan worden. ze heeft mij allerlei vragen gesteld . en uiteindelijk is ze 2,5 uur bij ons gebleven en hebben we constant lekker zitten praten.

zondag was relaxxxed:) ik kon lekker "uitslapen"want om 12 uur hadden we pas een paasbrunch met ons gezin voor mij was het dus een ontbijt:P
verder weinig gedaan zondag geloof ik.
en nouja..gisteren was ik jarig natuurlijk:)
ik was maar eens redelijk bijtijds mijn bed uitgekropen en patrick was er om even over 10en.
inmiddels was ik het cadeau van mijn ouders aan het uitpakken wat een "startersset"betrof. dit had ik gevraagd overigens:)
dus, de eerste pannen, messen, voorraadbakken en ander keukengerij is binnen!
zus en broer verwenden me met een ketting en een toilettas met inhoud (Dove natuurlijk:)
en daar kwam patrick met zijn cadeau en die heeft er goed over nagedacht!
een envelope met braille inhoud, waar in stond wat ik ga doen. dat we iets gingen doen samen dat wist ik wel maar wat...
nou, dat WAT, is met een Rib, de noordzee op. een soort van eehm: wildwatervaren:)
en wel een half uur lang. wilder dan een achtbaan:) snelheden tot 100 km per uur. een rib is een zelfde soort boot als de reddingsboten van de marine begreep ik. nou dat is echt wat voor mij! 25 april gaat het gebeuren, in scheveningen!
enige punt is dat patrick nogal snel zeeziek is, die geef ik dus maar een overdosis pillen tegen reisziekte;)
maar echt enorm goed bedacht en ik heb er al echt zin in! Patrick is mijn held;)
we zijn maar buiten gaan zitten want het weer bleek heerlijk en algauw volgde de visite. ik ben flink verwend, behoorlijk wat geld geincasseerd, een mega zak spekkies uit zeeland en nog allerlei lekkere dingen voor onder de douche (weer lekker van dove:). ze weten wel waar ze me blij mee kunnen maken hoor!
patrick moest helaas naar de verjaardag van zijn oma dus die kon er niet de hele dag bijzijn.
's avonds hebben we lekker gegourmet met zijn vijven en ja voor je het weet zit de dag er dan al weer op he.
maar het was in iedergeval een superdag. nu ben ik schijnbaar volwassen. ehm.. nou, daar moet ik nog even over nadenken hoor!
en nu, iss het weer een gewone stagedag. buiten wordt het weer mooi weer natuurlijk en ik zit verplicht in dit lekkere muffe kantoor. zaterdag is de geleidehondenwandeling en dan wordt net het weer iets minder.. als het maar droog is vind ik het goed. maar een beetje lekker weer zou toch wel fijn zijn natuurlijk. dus duim aub:)

verder ben k nu maar heel har d aan het duimen dat het kngf deze weken eens gaat bellen, want dat wordt nu toch wel tijd vind ik:) vanmorgen moest ik door een soort hindernisbaan. auto's op de stoep vlak naast een trap naar beneden, ineens een berg zand en stenen voor mijn voeten en dat soort geneuzel.
maar, ik ben er veilig doorheen gekomen hoor!
ik ga ermee stoppen, tijd voor werk!

groetjes!