hoi allemaal,

ja, het is weer een tijdje geleden dat ik echt een "normaal"bericht heb gepost. 27 maart voor het laatst ofzo.
ik had vorige week allerlei inspiratie, maar die is nu even verdwenen.

hier gaat alles goed, zijn gangetje, gewoon, niks bijzonders.
wat heb ik vorige week allemaal beleefd?
Nou, dinsdag bij Patrick geweest, woensdag naar inconcert op bartimeus geweest, met patrick deze keer...
(pat, ik was toch dinsdag bij jou geweest?? of was het maandag???kan ook wel. anyway. bartimeus was weer gezellig. het was wel een heel gedoe om er te komen:), want eerst miste ik in utrecht mijn trein naar bilthoven. ik zou bij karin eten en dan van daar uit meegaan naar zeist. maargoed, ik miste dus mijn trein. maargoed, na een kwartier kwam er weer een trein. ik stap uit. ik wacht, ik wacht, ik wacht. hmm..eens bellen..wat bleek. ik stond deze keer wel op het goede station, maar degene die me kwam ophalen stond dus op het verkeerde station..uhum.. ok:)
dus, een beetje erg laat kwam ik aan. karin vertrok alvast, ik mocht nog eten (he, gelukkig maar:P)
en na een goede maaltijd ging ik met karin's vader mee naar zeist voor inconcert. niet zoveel bekenden gezien maar het niveaau was weer erg hoog en dat was dus wel genieten. af en toe hadden we, nouja vooral ik dus.een beetje lol als er ergens iets niet goed, of beter gezegd helemaaal niet goed ging.uhuhm maargoed:)
daarna heeft patrick mij als een echte gentleman thuisgebracht. ik was gesloopt:)
wat heb ik nog meer gedaan? vrijdag weer bij patrick geweest, buiten gelopen, een mooie uitlaatplek gevonden voor de hond die er niet is..buitengezeten, lekgeprikt door de muggen (ach, dat doen ze elk jaar)...
dit weekend niet zo veel bijzonders gedaan geloof ik. zaterdag avond maar eens gtst bloopers gaan kijken bij gebrek aan beter;) was wel lollig. zoek op youtube maar op gtst blooper als je lol wil hebben om spraakversprekingen of nouja je snapt me wel, omvallende decoords en niet helemaal volgens planning poepende babies en dat soort dingen:)
zondag in 1 dag tijd een boek uitgelezen. Achter de scherven. ben even de schrijv(fst)er vergeten, maar het boek gaat over een man die gaat solliciteren bij een jongensinternaat, waar dus kinderen (jongens) zitten met "onaangepast gedrag"zoals in het boek wordt gesproken. leuk boek, maarja, een boek met een open einde, zonder vervolg en dat is dan weer minder:)
tussendoor ook maar eens met zuslief een activiteit ondernomen in de vorm van een paar uur zwemmen in de Hommel te Utrecht erg leuk maar ook erg slaapverwekkend, vooral die zaalige kruidenbubbelbaden, ok daar mag je dan wel 1,50 voor 10 minuutjes bubbelen voor neertellen, maar ok:)
samen van de glijbaan (ja, hoe oud zijn we?)
het gewone bubbelbad was ook wel lekker maar nouja. er kwam een luchtstroom in mijn badpak en die wilde er niet meer uit en de enige oplossing was om zelf uit het bubbelende water te gaan.
affijn, dat was dus lekker:) en vandaag ben ik weer aan het "werk". en buiten is het mooi weer dus ik ben blij dat ik bijna naar huis toe mag.. ofzo
En ik ben weeer niet gebeld door het kngf. lastig hoor, die voorgevoelens die nooit blijken te kloppen. maar elke maandag denk ik weer vandaag bellen ze en tot nu toe had dat nog geen resultaat. dat was toen ik voor minou op de wachtlijst stond, ook zo. ik werd gebeld op de maandag dat ik er nou net niet op rekende. dus, ik moet er gewoon niet op rekenen. maar dat lukt alleen niet zo heel erg best.
is het al weekend?
woohoo. volgende week ben ik ook nog jarig. word ik al weer 21. officieel, helemaal volwassen, volgens de wet.
ow, klinkt oud hoor.
naja, ik ga maar eens wat nuttigs doen (de pc afsluiten en naar huis).
heeft er nog iemand wat leuk s te vertellen of weet iemand iets leuks wat IK kan vertellen?