Hoi allemaal,

eindelijk weer eens een "gewone"log.
Beessie is begraven. ik word nu niet meer 's nachts gestoord in mijn slaap door geslurp aan het waterflesje of andere nachtelijke activiteiten. verder ben ik nog maar weinig thuis geweest, maar stil is het nu wel boven.
maarja, hij was ook al erg oud.

dinsdag bij patrick geweest en dat was weer gezellig!
ook moest ik dinsdag naar school om mijn project voor het assesment op te leveren waar ik half januari mee begonnen was. ik was dit project echt meer dan zat. ik maakte het af buiten mijn stage. ik had het ook tijdens mijn stage kunnen doen, maar dit wilde ik niet. ik ben op het bedrijf voor mijn stage en niet om allerlei taken voor school af te ronden. ik heb wel wat dingetjes gedaan, maar hte merendeel heb ik thuis afgemaakt.
en dan kom je op school, de hele school door om de juiste docent te vinden, blijkt ie op de plek te zijn waar je gestart bent met zoeken!! en dan ga je je ineens afvragen of je echt wel genoeg hebt gedaan....
dat mySQL in windows is op de 1 of andere manier niet helemaal een succes. het is lekker toegankelijk want je werkt alleen op de prompt, maar soms als je een foute querie hebt ingegeven blijft ie hangen en moet je hem via taakbeheer killen om weer op te kunnen starten. ik had een leuk batch-filetje gemaakt om de prompt snel op te kunnen starten die ineens geen teken van leven meer gaf. ik kon nog wel de losse regels afzonderlijk in de cmd gooien, maar hem openen had geen zin want er gebeurde gewoon niks. wat is dat nou weer voor bullshit. maargoed. het draaide allemaal, en echt veel hoefde ik niet te laten zien. op een gegevn moment precies een query die het op de 1 of andere vage reden niet deed. nu weet ik heel misschien de oorzaak en ik zie nog wel of ik dat ga uitproberen:P
maar veel hoefden ze niet te zien. ik zit 3 procent boven het minimale wat je moet hebben. ik heb het dus zeg maar gehaald.pff wat was ik blij:) eindelijk van dit gedoe af!!!
nu nog even alle spullen aanleveren voor in het "archief"en dan ben ik van dit fijne leuke alleraardigste gedoe verlost. dan rest er alleen nog maar helpdesk en iets van onderhoud en implementatie ofzo en 1 ecdl module moet nog even worden doorgestuurd want daarmee ging iets fout, dus als ik die nou ook even goed genoeg gemaakt heb, dan is dat ook afgemaakt..
dus, het spijt mij voor de mensen die mij stiekem langer op school willen laten blijven, het ziet er toch echt naar uit dat ik in juli gewoon netjes in 4 jaar tijd mijn mbo diploma in de wacht ga slepen. dat moet ook, want ik ben nu zoiezo al 25 als ik mijn hbo diploma eindelijk eens heb en dat vind ik oud zat!

gister avond ben ik met patrick wezen zwemmen in het "nieuwe"zwembad van vleuten. een aanrader als je de hele dag geen kant op kunt!. we hebben zo'n 5 kwartier in het water gelegen. natuurlijk daarna uitgebreid onder de douche in het zwembad want dat water is veel warmer dan het zwembad water:)
daarna nog even bij mij thuis wat gedronken en toen pat naar huis ging ben ik ook vrij snel mijn bed in gedoken. nog even mail kijken maar dat hield ik ook niet lang vol:)
nu zit er een collega een broodje frikandel te eten en dat vind ik heel gemeen!. ik ga maar aan mijn gewone saaie bruine brood:)

de nieuwe ten geleide (blad van kngf) is trouwens ook uit. ik keek uit naar de komst van deze uitgave. welke honden zijn al afgeleverd, welke zitten er nieuw op school?
Minou staat nog niet bij de afleveringen. dat hoeft niet te betekenen dat ze nog niet is afgeleverd maar de aflevering is gewoon dan nog niet (helemaal) afgerond. dat zegt dus niet heel veel.
verder viel het me op dat er nog aardig wat honden zijn afgeleverd van nesten waarvan broers en zussen al lang zijn afgeleverd. (of dit zijn honden die toch herplaatst zijn maar volgens mij niet). dus ik heb goede hoop dat er nog h-tjes beschikbaar zijn..wie weet voor mij??
(het h-nest zijn labradors gekruisd met een duitse herder en daar zit ik een beetje op te azen). verder heb je het i nest, dat zijn labradors. het j nest is 3 kwart lab 1 kwart golden, ik denk dat ik dus minder kans heb op een j-tje vanwege dat kwart golden (die vaak wat voorzichtiger en rustiger zijn). dan heb je het k, l, en m nest zijn allemaal volle labs, het n-nest is goldenx duitse herder..zou misschien nog kunnen, maar daar reken ik ook niet echt op. dan een nest 3 kwart golden 1 kwart lab, dan weer een labrador nest (pups van de zus van Minou) en daarna komen er heel veel kruisingen met de golden...dus..als het nou eens een h-tje wordt, of een itje of een ktje of een elletje of een m-etje, hoef ik niet zo lang meer te wachten! zo, ik heb gesproken.

oja, en dan last but not least. jullie moeten even op victor stemmen, de hond van barbera. hij kan dan buurthond van het jaar worden. stemmen jullie ook?
http://www.buurthondvanhetjaar.nl/kandidaten/Victor-uit-Hardinxveld-giessendam/
ik heb wel gestemd, maar op de 1 of andere manier krijg ik geen bevestiging, maar mag ik ook niet nog een keer stemmen..vaag!
nou, het is voedertijd voor mij!