Hoi allemaal,

na ruim een week weer eens een berichtje. er gebeurt momenteel niet zo heel veel. alhoewel: buiten de stage om ben ik best druk voor mijn doen.

Na de bijna botsing met de tram vorige week, zit de schrik er wel een beetje in. eerst sta ik een tijdje met mijn stok te zwaaien, voor ik de weg naar de overkant van de trambaan waag. nu het vakantie was in onze regio, was er ook een stuk minder verkeer, en zou je de trams dus wel aan horen komen als het goed is. dat moet ook wel, want er zijn amper mensen die je om hulp kunt vragen. dus als je niet een hele tijd wilt wachten omdat er niemand is die je kan vertellen dat er geen tram aankomt, ga je toch op een gegeven moment maar oversteken:)
Ik heb mijn probleem neergleegd bij 1 van mijn duizenden collega's van de gemeente utrecht, maar volgens de gemeente is deze spoorovergang niet hun verantwoording en moet ik bij connexxion zijn!
daar moet ik dus nog steeds (slecht he!) een mailtje naartoe sturen. ik verwacht eerlijk gezegd weinig. ik stuur een kopie naar een paar belangenverenigingen voor blinden, want ik denk dat alleen mijn mailtje naar connexxion niet ineens het besluit vastzet dat er waarschuwingsbellen enof lichten moeten komen. maar ik vind het wel belangerijk dat men daar op de hoogte is van welke gevaarlijke situaties zich daar voor kunnen doen.

wat heb ik vorig weekend gedaan? ik moet eens heel hard nadenken. volgens mij heb ik wel IETS gedaan. oja, natuurlijk! het was valentijnsdag!:P
ik en patrick zijn in nieuwegein lekker een pannekoek gaan eten en daarna een soort van kroeg in gedoken. wel een hele aparte en er was bijna geen volk. maargoed, wij konden er prima zitten en de muziek werd naar mate de tijd verstreek steeds fouter:).

heb ik zondag nog wat gedaan? denk het niet. ja, lang in bed gelegen!
gisterenavond gingen mijn ouders naar carnaval en zou ik dus (dacht ik) alleen thuis zijn. maar mijn broer bleek niet te gaan. niet dat dat uitmaakte. patrick is hier de hele avond gezellig geweest, en die komt morgenmiddag weer:)

Vandaag kan ik niet te lang in bed blijven liggen (even voor de goede, daar lig ik nu nog), want om 11 uur komen er 2 jongens mij interviewen. zij gaan een spreekbeurt houden over geleidehonden en zij willen mij wat vragen stellen.jammergenoeg heb ik geen hond meer, ik kan ze helaasdus geen demo geven.
vanmiddag gaat men hier verder carnavallen. weet nog niet of ik hier ook naar de optocht ga (dat laat ik lekker van het weer afhangen!).

de komende weekends zijn ook goed gevuld. volgende week zaterdag naar een vriend in leerdam met patrick, 's avonds komt de helft van de uitgenodigde groep mensen op de verjaardag van mijn vader, zondag overdag de andere elft. de week erna heb ik zaterdag de verjaardag van Marleen en ga ik dus lekker een dagje naar nunspeet, en op de 1 of andere manier heb ik het idee dat mijn dagen ergens niet kloppen, want ik ben steeds in de veronderstelling dat 7 maart op zaterdag is en ik kom er net achter dat dat helemaal niet kan, want 24 maart moet op een zaterdag zijn. dan heb ik bij het KNGF een cursus presenteren. Vorig jaar kon ik niet, omdat die cursus toen gelijk was gepland met een geleidehondenwandeling die ik samen met anderen georganiseerd had, dus ga ik dit jaar. deze cursus kun je als ambassadeur van het kngf gratis volgen, en is natuurlijk gericht op het geven van een goede presentatie voor KNF Geleidehonden. allerlei onderdelen komen aan bod, heb ik begrepen.lijkt me wel erg leerzaam en gezellig. onee, wat ik zeg klopt niet. het moet op 26 maart zijn, want 24 maart moet ik naar school..of is het nou op 28 maart. nou who cares, ergens op een zaterdag!
komende donderdag komen eer allerlei hogescholen bij ons op school, daar gaan we dus ook maar eens even kijken. en verder zou ik niet weten wat er nog te doen staat op mijn planning.
ik hoop natuurlijk dat daar een kennismakingsbezoek nog bijkommt voor een nieuwe hond, op korte termein maarja, dat weet je pas een paar dagen van te voren (en dat is maar goed ook!)

want, ja, ik weet nog altijd niks over een nieuwe hond...
het wachten is wel heel anders dan toen ik voor minou op de wachtlijst stond. "ik krijg een geleidehond!"wist ik veel, wat dat allemaal met zich mee zou brengen, hoeveel makkelijker alles zou kunnen worden bij het verplaatsen van a naar b. nu heb ik meer zoiets van: er komt weer een geleidehond, gezellig weer een hond om me heen en dan gaat alles eindelijk weer sneller! kan die wachtlijst niet wat korter zijn?
maar helaas, dat kan niet;)

ik heb even niets meer te melden, ik ga nog even rustig wakker worden!