en toen was het 7 februari, de dag dat ik naar de ziezobeurs ging. Natuurlijk voor de gezelligheid, wat nieuwe hulpmiddelen en al dat gedoe, maar ik hoopte vooral vurig eens wat over Minou te horen te kunnen krijgen. ik wist niet hoe het met haar ging de laatste weken, alleen had ik viavia vernomen dat ze bij een andere hond in de kennel zat dan eerst, maar verder wist ik al een tijdje niet hoe de zaken ervoor stonden. ik was dan ook best wel blij dat ik voor ik de beurs binnen was, degene al was tegengekomen die vast meer wist! en dat klopte ook. "het gaat goed hoor met Minoutje. en waarschijnlijk gaat ze zeer binnekort het huis weer uit, eind februari maart ofzo". uhh, oh??
nou, ze wordt dus herplaatst, en een beetje rekenwerk brengt me tot de conclusie dat er ook al een kennismakingsbezoek is geweest. oh, dat had ik niet verwacht. de omslag is er dus toch geweest en ze heeft toch maar besloten dat ze ook wel braaf kan zijn dus:)
Later nog even over haar gesproken met frans, degene die minou in mei hertraind heeft en daarna mij ook;).hij heeft vandeweek met haar gelopen een keer. ze is nog altijd erg op links. obstakels gaan goed, alleen zaken als kledingrekken gaan nog weleens fout. ja, dan moet je ineens naar rechts uitwijken. komt me heel bekend voor.

nu nog horen hoe het haar vergaat de komende maanden, zit er niet in. meer kunnen ze me toch niet vertellen.
Heel jammer voor het adres "als ze zou worden fgekeurd"en ik vind het zelf ook wel jammer dat ze daar nu niet heen kan want dan heb je toch makkelijker contact hoe het met haar gaat. Bambi krijgt dus geen Minou als huisgenootje. helaas helaas. Minou komt vast goed terecht, daar ga ik maar van uit.

op een nnieuwe hond voormij is nog geen zicht. iniedergeval niet voor mij. wel valt regelmatig mijn naam: is dat niet wat voor haar? maarja, het antwoord op die vraag weet je natuurlijk pas als je gebeld wordt:)
moet maandag zoiezo gaan bellen met het kngf, want de omkostenvergoeding voor minou is gewoon door aan het lopen en dat moet niet.krijg het nu niet binnen, maar wordt eerst van eigen risico afgetrokken. slaat nergens op hoe ziekenfontsen dat tegenwoordig zelf uit mogen zoeken, maar het had nu gestopt moeten zijn en dat is dus niet gebeurd. dus toch nog een goeie reden om even te bellen maandag (en gelijk te zeggen dat ze minou bijna plat moeten knuffelen voor mij;).

voorlopig dus geen minou nieuws, vrees ik. of er ooit nog echt nieuws komt, wordt afwachten. ze zal wel weer in ten geleide komen te staan bij aflevereingen, maar dat zal denk ik het juninummer worden.