Hoi allemaal,

je bent 2 dagen terug vn het skiŽn. in die 2 dagen heb ik allerlei nieuwe dingen gedaan, en nog komen deze zaken niet uit boven de 5 fantastische dagen die ik voor deze dagen heb gehad.

redelijk bijgeslapen, school acchter me gelaten en vol goede moed aan mijn stage begonnen. nou: ik ben vandaag al (heel even dan) op school geweest, dus dat klopt al niet meer:) (de rest nog wel hoor geloof ik!)

De skivakantie laat wel zo zijn sporen achter. een flesje neusdruppels kan ik nu echt niet meer voorkomen om mijn oren weer open /vocht vrij te maken. net als 2 jaar geleden ga ik weer slechter horen met vreemde vervormingen en wat gekke evenwichtsafwijkingen. ben ik ergens mee bezig geweest en ga ik dan ineens zitten gaat alles leuk rondjes draaien, nog niet gesproken over wat er gebeurt als ik me omdraai in bed.leuk hoor, zo'n gratis reuzenrat!
het is nog niet zoerg als 2 jaar terug, en dat wil ik graag zo houden. vandaag was mijn vader vergeten erachteraan te gaan, pa en ma zijn allebei ziek thuis (ahhhhh), dus nu wordt het morgenavond dat ik kan beginnen met de strijd tegen de bonkende oren!

de val die ik op de laatste dag maakte toen ik de bus probeerde in te komen, had achteraf een dikke knie tot gevolg. deze is nu gelukkig weer zo goed als helemaal goed en ik voel hem nauwelijks nog trekken bij het buigen.

gisteren dus met de stage begonnen. wat bleek: nieuwe brailleregel weigerde dienst. en niet zomaar, nee, op welke pc dan ook. zelfs op een laptop die als het goed is niets met eventuele beperkingen te doen had. er zat geen leven meer in en ik vreesde al dat ik het ook thuis zonder zou moeten doen. maar daar doet hij het dus wel. ik snap er geen bal meer van. vanmorgen dus eerst langs school. oude brailleregel (voyager) ophalen. kom je aan:ligt hij in een kantoor, niemand heeft de sleutel. een alleraardigste klasgenoot (oo nee, niet de alleraardigste want dat is patrick;), stelde voor hem dan maar te komen brengen als hij er wel bij kon, maar gelukkig kwam net toen ik weg wilde gaan een docent die mijn voyager uit het kantoor kon redden en scheelde dat weer een ritje voor 1 van de mensen van de servicedesk van het leerbedrijf. deze ouwe jongen wilde gelukkig wel lief zijn (nadat we eerst een nieuwere driver moesten downloaden omdat de drivers die ik had niet meer communiceerden met mijn dolphin:S, maargoed, toen liep het dan eindelijk!!
vanmiddag lekker rond zitten neuzen op het netwerk. wat een mappen!!! en een gesprekje gehad over mijn werkzaamheden. er is genoeg te doen voor mij, vrees ik!

rond kwart voor 5 naar huis.lekker niks doen in de bus en een beetje dromend naar huis lopen. nee, het was me niet gegund. de stijger, die vanmorgen aan de ene kant van een steegje stond, bleek verplaatst te zijn naar de andere kant. niks vermoedend wilde ik dus langs de kant lopen waar hij vanmorgen niet stond...daar stond hij nu dus wel en met een klap was ik weer helder. ik zal maar niet zeggen wat ik allemaal gezegd heb, maar 1 van de dwarsbalken zat precies op neushoogte en kwam daar redelijk stevig mee in aanraking. dan kan je even niet meer lachen!
gelukkig valt de schade van buiten af mee. het is iets opgezet, en als je het aanraakt doet het niet extra zeer. helemaal lekker voelt het ook niet bepaald. hopen maar dat dat snel weer afzakt:)

ik heb niks meer te melden. even lekker niks doen vanavond!dat is pas lekker!!!!