hoi allemaal,

vanavond moeten we weer naar de hondjes..nouja moeten..ja, eigenlijk wel!:)
niet dat ik DAT nou zo erg vind hoor! ik moet alleen nog even gaan bedenken hoe ik me vanavond eens zal gaan gedragen.
zaterdag was natuurlijk wel het toppunt van dwarsheid!ok, ik zal toegeven, dat heb ik af en toe. niet vaak, maar af en toe vind ik het nodig om eens heerlijk DWARS te liggen. Dan krijg ik eens flink op mijn duvel van mijn baasje (snik) en houdt ze me een tijdje ECHT strak dat ik weinig kans krijg iets uit te halen wat niet gewenst is. dan word ik weer een beetje braaf en dan is het allemaal wel weer goed.

zondag ben ik lekker bij het strijkviertel geweest. dat was toch wel een tijdje geleden en ik heb me dan ook heerlijk uitgeleefd. vooral flink gezwommen. baas blij, al het stof en troep weer uit mijn haar wat je nu eenmaal oploopt als geleidehond omdat je de meest stoffige plaatsen moet gebruiken als ligplaats. onder tafels op school, onder een stoel in de bus, op de vloer in de tram...

af en toe was ik mijn bal kwijt. dan was ik een beetje dom en keek ik net niet de goede kant op als er met flinke vaart een bal het water inging. maargoed, we zijn weer met hetzelfde aantal ballen thuisgekomen, want uiteindelijk wil ik toch mijn bal terug!
ik had niet in de poep of iets anders smerigs gerold. heerlijk, ik stonk niet, zei mijn baasje..oooh maar dat kunnen we veranderen!!

gisteren mocht ik lekker mee naar het park. opnieuw heerlijk mezelfuitgeleefd (dat doe ik wel vaker dan dat ik hier schrijf hoor maargoed). er lag een berg bladeren (dezelfde als vorige week) en daar moest ik even in vroeten om poep te zoeken en te vinden. ik heb het lekker opgegeten. mijn baasje wist het eerst niet zeker want ik stonk wel maar ze kon niks vinden..maar even later stonk ik niet meer behalve uit mijn bek nou dan is de conclusie voor haar snel getrokken toch!!
ook heb ik nog even in het water gerend om wat vogels weg te jagen.jammergenoeg iets minder schoon water dan het strijkviertel maar ik stink nog steeds niet! GOED HE!!!

straks gaan we nog even lopen en gek doen. vanmorgen was het echt zo raar..er kwam geen bus. ik mocht toen met vreemde mensen samen met mijn baasje in een kleine auto en toen gingen we weer met een bus. gelukkig kwamen we toen op bekend terrein namelijk het station en gingen we met de tram naar school..gekke was alleen dat de deur van het lokaal nog dicht zat, maar dat mijn baasje toch naar binnenkon, en daar zat de hele klas al!!oftewel:wij waren lekker een half uur te laat door die stomme stakingen.

baasjes zus heeft ons van school gehaald. lekker kroelen op de terugweg, wat een hondeleven!

tjaaah en vanavond dan maar eens kijken wat ik er van zal gaan bakken. baasje is nu even boos opzichzelf want bedenkt zich dat haar handschoenen heel grapig, nog op school in haar kluisje liggen..wahaha!
jah, eigen schuld, jij mag lekker kouwe klauwen kweken vanavond om MIJ te plezieren!
misschien moet ik mijn best maar gaan doen. of juist niet, dan wordt mijn baasje nog wanhopiger (leuk joh!), maar dan zou ik haar eigenlijk wel moeten plezieren op het examen...ik weet nog even niet waar ik voor moet kiezen..jullie zien het vanzelf wel!


Oja. dat moet ik nog even vertellen..ik ben vorige week bij sinterklaas geweest. die gekke ouwe man kwam bij mijn baasje in de klas en IK!!moest bij hem komen.jammergenoeg mocht ik niet bij hem op schoot zitten. maar ik kreeg wel een cadeautje en sinterklaas hielp me met uitpakken. een zakje lekkere snacks voor mij.jammergenoeg kon ik dat zakje niet openmaken:( maargoed daarna ben ik even lekker vetgemest door mijn baas!
wat ik wel gek vond aan die sinterklaas, was dat hij iets bekends had. ik kon het niet plaatsen. ik vond hem wel leuk maar toch nee. hij praatte een beetje zoals mijn grote vriend, maar toch ook niet. en al die rare kleren...rare vent, die sinterklaas! maar hij is wel lief, want geeft mij een zakje snoepjes en zette mijn baas lekker voor paal mt haar technisch inzicht (not!)

's avonds kreeg ik weer een cadeautje, die heb ik maar gelijk uit de verpakking gerukt..een letter W van WOEF die ik kon opeten.jammie! gelukkig kwam toen die rare sint niet langs om de cadeaus persoonlijk af te geven.

nou, ik ga mijn baas pesten want ik wil iets leuks gaan doen, anders ga ik vanavond vervelen!(goede manier om mijn baas te dwingen!)

kus,
Minou