Hoi allemaal,

Het is me inmiddels wel duidelijk. wat ik ook doe, het heeft geen effect meer, de beslissing wordt hoe dan ook niet teeruggedraaid: ik ga binnenkort weg. en wel in de week van 5 januari. ik wist dit natuurlijk al even net als jullie, mijn lezers. maar ik heb nog vanalles geprobeerd om het tegen te houden. me van mijn beste kant laten zien, snel gaan lopen (ik maak dan alleen veel fouten, dus dat kan ik maar beter niet doen), juist heel langzaam lopen, mijn deugnietenstreken tevoorschijn toveren, juist heel braaf zijn...alle tegenpolen probeer ik uit, maar, het helpt helemaal NIKS!

Maandag ben ik lekker met mijn baasje, Nikki, tarkan en hun baasjes naar het park geweest vlak bij mijn school. natuurlijk: vlak voor het eind ben ik lekker in de plomp gesprongen!!!en het leuke was:daardoor kwam Nikki achter mij aan. en aspirantjes mogen eigenlijk helemaal niet in het water...maarja, het was wel lekker!

Bij de hondjes (ons dinsdagavondprogramma), ben ik een beetje eigenwijs. loop ik thuis op straat alle honden voorbij zonder op te kijken (ja, sorry hoor, ik heb er op de winnershow wel even genoeg gezien!), op de club is alles leuk. of dat nou de geur is van verse pis op het terras of een asbak met peuken, alles is boeiend. we gingen deze week niet het veld op vanwege het ahum straaalende weer (ja, stralen water ja!), maar we gingen het terras gebruiken. ik vond het maar gek.

zaterdagmiddag hebben we proefexamen. en dan, nog 2 lessen en het echte examen.. daarna zit mijn carriŽre bij de KC Woerden er helaas op. dan mag ik in Amsterdam en Amstelveen mijn kunsten weer gaan vertonen en wie weet waar ik dan uiteindelijk terecht kom? niemand nu nog!
gek hoor, moet ik weer aan allerlei nieuwe dingen wennen. maar dat duurt nog een maandje en tot die tijd ben ik nog lekker met mijn baasje. klierend, braaf zijnd, snurkend, hyperactief, uitslovend, teruggetrokken..ik kan het allemaal hoor! tis maar net hoe mijn (figuurlijke) pet staat en hoeveel stress mijn baasje heeft, want daar kan ik niet tegen.

nou, ik ga wachten tot mijn baasje me komt uitlaten en daarna ga ik lekker slapen!

dikke lebber
Minou