Hoi allemaal,

brr, het weer is wel omgeslagen zeg!
zo lig je lekker in de tuin in het zonnetje, de volgende dag regen je zeik nat en weer later loop je 's morgens buiten in de vrieskou!

Met die kou heb ik geen problemen. ik loop aardig door voor mijn doen. alles ruikt weer anders als het bevroren is of is geweest, dus dat is ook wel lekker
Gisteren opweg naar huis kregen we wel een buitje over ons heen, dat vond ik niet zo geslaagd, maar, mijn baasje dacht, omdat het daarna droog werd: cursus gaat vast wel door. ook degene die ons zou komen halen dacht er zo over, en dus stapte ik samen met mijn baasje rond 8 uur bij hem in de auto en reden we naar de kcw.
toen we aan kwamen rijden begonnen we al wat vermoedens te krijgen... de velden waren onverlicht, er stonden bijna geen auto's....ojee....

Ik mocht mee naar binnen. daar was het ook al rustig, veeel te rustig. maar een paar mensen...ja, wat doen jullie hier, het gaat niet door..ooh, ojee..dan zijn we hier dus voor niks. ik zag een andere hond die mij op de een of andere manier erg fascineerde.
met een hoop gekwispel, mijnb innensmondse vermelding: er is hier een leuke hond en mijn pogingen bij de hond te komen, probeerde ik mijn baasje duidelijk te maken dat er toch echt iets leuks te beleven viel! dit had geen resultaat, en na 1 blaf mijnerzeids kreeg ik dan ineens aandacht. niet dat die zo positief was: ik werd vriendelijk, nouja vriendelijk...doch dringend verzocht mijn kop te houden. nouja zeg! nou, ok...
de mensen dronken even wat, kletsten even bij (onderandere over mij snik), en uiteindelijk gingen we dan naar buiten. Yes, dacht ik, nu gaan we dan toch het veld op. wel verdraaid, we gingen terug naar de auto!!!! en een kwartier later waren wij weer thuis, en zonder dat ik getraind had!zonder dat ik mijn groepsgenootjeshondjes had gezien, nouja op mijn autogenootje na dan. ik vond het niet eerlijk!
mijn baasje bleef elukkig nog een aardige tijd beneden en vermaakte me wat en ik liet me natuurlijk gewoon even lekker vertroetelen.

Vandaag dan, was ik aardig goed in vorm. mijn baasje was een beetje lui. ze ging veel en veel te laat weg om de bus te halen die ze eigenlijk theoretisch moest halen om optijd te kunnen zijn, maarja, ze wist dat ze die niet meer ging halen, dus gingen wij "ontstressen".
Mijn baasje ging wat acties van mij een beetje perfectioneren, we hadden toch tijd zat. uiteindelijk kwamen we nog bijna 10 minuten te vroeg aan en de bus was ook nog eens te laat dus tegen de tijd dat die bus er was zaten mijn poten aan mijn buik gevroren en was mijn baasje ook niet meer echt warm.
ook de rest van de rit naar school verliep "relaxed".
We kwamen iets na aanvang van de les het nog bijna uitgestorven lokaal binnen. ik mocht algauw vrij, probeerde wat brood bij mensen te bietsen, helaas, weer mislukt:(, en omdat de deur meestal openstond maakte ik er een sport van voorbijgangers die iets te fanatiek waren eens even stevig te laten schrikken door blaffend het lokaal uit te rennen, tot zeer groot ongenoegen van mijn baasje. maar verder was ik wel lief hoor!!!
na deze les en een korte pauze gingen we een vervelende trap op en kwamen we in het door ons niet al te vaak bezochte Open leercentrum uit waar mijn baasje even moest babbelen met iemand. daarna ging mijn baasje (en ik dus ook) met een aantal anderen naar de stad, eindbestemming: macdonalds.
nadat ik wat moeite had met de plaats waar mijn baasje wilde oversteken vlakb ij school (ik wilde al veel eerder de weg over), verliep het vrij soepel. en bracht in iedergeval geen blauwe plekken aan op mijn baasje.
op utrecht cs aangekomen dacht mijn baasje dat ze wel eerder boven kon zijn dan de jongens op de roltrap. ik volg de trap op altijd aan de lijn omdat ik anders links ga lopen en dan kan ik dus ook veel sneller. deze keer struikelde mijn baasje echter over haar eigen benen en ging op haar knieŽn. niet voor mij, wel op de trap. na een hoop gelach stond mijn baasje wel snel weer op 2 benen, maar liep niet echt enthousiast meer verder. de eerste paar commando's naar mij toe waren dan ook tamelijk vaag en echt op volle kraht lopen deed mijn baasje ook niet echt..en dan zeggen dat IK sloom ben!!
na een kleine inspectie van mijn baasje bleek haar knie voorzien te zijn van een mooi extra uitsteeksel namelijk d bult!
ja, dat krijg je dan, als je denkt dat je sneller kan zijn!
na de mac gingen mijn baasje en ik met de trein naar woerden, wat iets sneller zou zijn. dat iets sneller werd iets langzamer, maargoed, ik vond het wel leuk want das weer es iets anders en ik ging bij de sporen bij elk zijpad naar een trap er even netjes naartoe draaien om mijn baasje te vertellen:hier is een trap, moet je daar niet heen??het spoor wat we pasgeleden gebruikt hadden wilde ik wel heel graag nemen, maar daar kwam mijn baasje pas iets later achter:) dat was namelijk het spoor met de trein naar amsterdam, die we pas gebruikten om naar de ambassadeursdag van mijn school te gaan. dat vergeet ik echt niet hoor!:P
in woerden moest mijn baasje even zoeken naar de goede bus. ik bracht haar, althans ik deed een poging, haar van het station en het busstation af te lootsen maar dat had mijn baasje toch optijd in de gaten helaas.:)

en voor je het weet ben je dan weer thuis!ik heb het laatste stukje naar huis los voor mijn baasje uit gerend. dit ging gepaard met wat bokkesprongen en gek gedoe, en ik presteerde het weer om het grint tegen de deur van de poort en de garage te laten spatten met mijn maffe gedrag.

mijn baasje was niet zo heel lang thuis vanmiddag. op een gegeven moment ging ze weg, liet mij alleen achter en toen was ik zelfs even alleen thuis. mijn baasje moest naar de tandarts...echt blij is ze niet.haar verstandskiezen (niet dat daar verstand in zit), bezorgen een hoop last doordat ze er niet helemaal door zijn en er vuil tussen het tandvlees en de kies komt. mijn baasje's hele tandenstelsel moest op de foto, om te kijken hoe de wortels zitten ofzo), morgen moag ze dan bellen hoe de foto eruit ziet en wat te doen.het zal wel trekken worden.haha, vindt ze echt niet leuk!!!
gelukkig is het alleen onder, maar dus wel 2 kiezen. ach arm baasje toch:P

morgen schijnen wij vrij te hebben...ben benieuwd wat er dan gaat gebeuren. vrijdag moet min baasje heel even naar school en daarna gaan we waarschijnlijk naar mijn "oude vertrouwde"park. baasje gaat toch eens een poging doen of ze mij daar alleen los kan laten voor langere tijd. het is vlak bij haar oude schoolgebouw en de tram komt er dus langs. ik hoop dus maar dat het vrijdag droog is enzo (anders weet ik nu al dat mijn baasje niet meewil omdat ze wel graag wil blijven horen wat er om haar heen en vooral, met mij gebeurt...nouja, duim maar voor mij, ik ga ff slapen!!!

dikke lebber
Minoutje