Hoi allemaal,

de vakantie zit er weer op, en het weekend ook bijna......slik

vrijdag ben ik met mijn zus mee naar utrecht geweest (ik wist van te voren niet dat ze daar eigenlijk alleen maar heenwilde om kleding te kopen,zucht!!!!), en zelf mooi geslaagd voor nieuwe en nu hopelijk eens echt goeie schoenen.
laten we het hopen, want ik heb geen zin om over een paar weken weer te moeten zeggen:nou, die zool wordt nu al slecht..ik slijt mijn zolen misschien sneller dan gemiddeld, maar na 2 weken al kapotte schoenen....nee bedankt.
zaterdagavond op wezen passen bij mijn 2 neefjes en nichtje in Montfoort. eerst lekker het bubbelbad uitgeprobeerd (sinds we verhuisd zijn hebben we geen bad meer, ik ben de enige hier thuis die daar om geeft), dus nu had ik de kans om mij met bubbels, jetstreams en een ontspannend goedje in het water te laten verwennen.
daarna idols gekeken (dat is minder maarja....) en om elf uur het hele spul op bed gegooid. ging allemaal voorspoedig. minou was ook mee en die vermaakte zich met sjakie, de boomer van hen van 9 maanden. die was ik nog even kwijt. minou was al op de kamer waar ik zou slapen (bij mijn jongste neefje), en sjakie was stiekem naar binnen geglipt. mijn neefje had geen zin in dat gestoei dus op een gegeven moment had ie sjakie er maar uit gezet en zo heb ik hem weer gevonden. minou wilde toen ook nog wel weer even mee naar beneden dus samen in de woonkamer hebben ze nog even wat gestoeid, maar uiteindelijk lag sjakie al gauw op schoot te tukken en minou onder mijn stoel terwijl ik nog even mijn mail bekeek en wat dronk.
net toen ik ook naar bed wilde gaan kwamen mijn oom en tante al weer thuis. wat bleek, alle lampen branden nog. de kids hadden bedacht dat ik die heus wel uit zou doen...not dus!
dus om een uurtje of kwart voor 1 lag ik ook in mijn bedje, minou lekker naast me. die vond algauw dat alleen haar kleed niet genoeg was dus die groef even een nest van mijn kleren..heel fijn!!!, ik ben als een blok in slaap gevallen en heb geen gesnurk gehoord..heerlijk!!!
gisteren was mijn vader jarig. na een uitgebreid ontbijt (normaal ontbijt ik amper!), zijn we rustigaan naar mijn huis gegaan. de hele dag visite gehad. minou was bek af maar die geeft daar dan toch niet aan toe..zal vannacht wel lekker geslapen hebben!!! heb ik ook gedaan!

nouja en vandaag is mijn zus een beetje ziekjes, hing eerst met spoed boven de wasbak en daarna boven de wc en is nu maar naar bed gegaan, heeft vannacht d'r eerste nachtdienst;)

Morgen weer naar de hondjes zoals ik dat altijd tegen minou zeg. ben benieuwd. vorige week hebben we wat behendigheid dingetjes geprobeerd zoals de tunnel en de horde, maar dat wilde nog niet echt..maar we komen er wel!was een funles omdat we maar met 3 personen waren van onze groep.
minou was redelijk onstuimig omdat ze natuurlijk niet had gewerkt die dag.morgen gaat het denk ik weer een stuk beter, maar helaas voor haar zal het dan wel geen echte fun les zijn..nouja, het is altijd wel fun, maar dan op een andere manier.
vanmiddag even boodschapjes gedaan voor het huishouden hier. we willen morgen toch weer een glas melk bij het ontbijt en een stuk vlees voor vanavond is ook welkom. een verfrissend smaakje in de mond van mijn zus ook, dus die taak heb ik samen met minou maar op mij genomen. er zat erg veel drive in minou. morgen mag je me weer lekker naar school brengen, kleine ondeugd!

nou, ik ga het hier bij laten, even ons dubbele adsl abonnement opzeggen!snugger he!

roetjes van mij en minou