Hoi allemaal,

zo, eindelijk even de tijd voor een berichtje.
woensdag was blijkbaar weer de eerste schooldag voor mijn baasje.
We gingen l weer vroeg weg. ik wist niet waarheen. naar de stage?nee, mijn baasje had het over school. nou dan zouden we vast naar hetzelfde gebouw gaan als waar we vorig jaar het hele jaar hebben gezeten.
Maar nee. dat was niet het geval. we stapten uit op de tramhalte waar we pasgeleden een nieuwe route hadden geleerd. althans, dat was de bedoeling!!!
Ik wist de weg nog heel goed en ik heb dus ook goed mijn best gedaan.
we liepen op een gegeven moment verkeerd. ik wist dat alang, mijn baasje twijfelde nog. toen ze er dan uiteindelijk zeker van was dat het niet ging zoals zou moeten wist ze gelukkig wel hoe het WEL moest en zo kwamen we toch redelijk vlot nog bij dat nieuwe gebouw aan.
En dan..mijn baasje ontdekte algauw dat ze in het grote doolhof was aanbeland.
die klasgenoten van mijn baasje namen steeds overal de kortste wegen naartoe.mijn baasje volgde hen maar, ze wist het ook niet meer en ik probeerde haar dan maar zo goed mogelijk te helpen. ze had maar 1 les van iemand die ik niet ken. hij heeft in iedergeval nog nooit wat tegen me gezegd, maar ik geloof niet dat hij onaardig is.
pffff ik was blij dat we weer naar buiten gingen na een lange morgen. de tram in, nog even catharijnen in en daar was dan eindelijk die bus die ons weer naar harmelen moest brengen. ik heb mij tussen de tassen van mijn baasje onder de bank genesteld en we waren het station nog niet uit of ik was al in een diepe slaap waar ik pas weer uit akker werd toen we harmelen binnenreden. heerlijk toch!!

Nou dan donderdag: opnieuw verdwaald, iets heftiger dan de dag ervoor maar uiteindelijk zijn we met wat hulp toch (al was het dan te laat) op school aangekomen. ze moesten erg lachen om onze acties.
Maargoed. het werd weer een lange dag voor mij. lopen, zitten, liggen, weglopen (ook leuk!), en wennen aan alle nieuwe mensen en dingen om me heen.
Mijn baasje heeft al 1 probleem gevonden: om in de kantine en in het trappenhuis te komen, moeten we een paar treetjes op. Er op is niet zo'n probleem voor mij, , maar dan weer naar beneden!poeh, die trapjes zijn veel e glad en stijl voor mij. Dat heeft een hoop geglij van mijn kant tot gevolg en daarmee breng ik niet allen mezelf, maar ook mijn baasje in gevaar. doordat ik bang ben om uit te glijden, spring ik een soort. glijdend en springend kom ik dus die 4 treetjes af en door die gladde ondergrond is het risico dat ik iets verrek of overbelast erg groot. ook trek ik door mijn actie mijn baasje mee, en doordat het zo stijl is is het niet moeilijk om haar ook onderuit te halen.
Ze gaat dus op zoek naar een oplossing voor mij. ik ben benieuwd, want ik houd niet vandat geglibber en mijn baasje zit er ook niet echt op te wachten me elke keer op te tillen. al zegt ze dat ze dat wel van plan is!

nou, we moeten naar de kantine, want het schijnt pauze te zijn.

groetjes!!knuf!