Hoi lieve lezertjes van onze weblog,

gisteren vertelde mijn baasje dat ik een beetje last van mijn oren had gehad maar dat het weer over was.nou, wat heb ik een stomme oren zeg!
gisteren ging mijn baasje er een paar keer aan ruiken. het rook nog een beetje vies vond ze maar niet meer zo erg.nou en toen we dan gisteravond thuiskwamen was het ineens heel erg aan het stinken en ging ik weer heel veel schudden.mijn baasje vond ook dat het wel vochtiger was in mijn oor dan normaal dus net heeft ze met mijn dokter gebeld en moeten we daar vanmiddag heen. hihi, mijn baasje blij, hoeft ze maar een half dagje te werken.

nou, ik weet nog niet of ik er wel blij mee ben. De dierenartsen zijn wel heel aardig enzo hoor, maar soms moet je dingen van hun waar ik helemaal geen zin in heb.
de eerste keer da t ik bij de dierenarts op de tafel moest staan kreeg ik me daar toch een vennijnig prikje in mijn poten zeg en daarna werd ik snel naar buiten gebracht.dat was wel nodig want ik ging me daar toch over mijn nek zeg!!
nou, sinds dien vind ik het niet leuk om op de tafel te staan, maarja. toen ik een tijdje geleden zere pootjes had moest het ook. gelukkig deden ze me toen geen pijn en werd ik ook niet ziek maar ik heb lekker geprotesteerd hoor.
maar weet je, het ruikt altijd zo lekker bij die dierenarts. allemaal hondjes poesjes en andere dieren!daar zou ik uren rond kunnen snuffelen alleen mag ik dat niet.moet altijd rustig blijven en zo.stom he!

en oja..vanavond gaan we naar de hondjes, en nou, ik lig nu heel rustig onder tafel..ja eigenlijk heb ik stiekem ook wel oorpijn, maar ik ben natuurlijk ook heel hard aan het nadenken wat ik vanavond weer kan uitspoken natuurlijk!want we moeten het wel leuk houden toch????
het wordt wel koud vandaag op het veld, maarja daar heb ik niet zoveel last van.en dat mijn baasje het koud heeft ja dat maakt mij niet uit!

maargoed.mijn baasje wil het toetsenbord terug want ze moet werken zegt ze.nou goed dan.hier!!groetjes, dikke kus pootje en lebber,
Minou en haar baasje