Archief

Je bekijkt het archief van August 2008
Gepost in: Updates
Door: melanie
Hoi Allemaal

gisteren ben ik samen met mijn baasje vertrokken naar Utrecht voor een dagje gezelligheid. we gingen eerst met de bus, dat vond ik niet zoleuk omdat ik eigenlijk hele andere ideeŽn had over deze rit. miscommunicatie zullen we maar zeggen. in utrecht moesten we nog met een andere bus. gelukkig vroeg iemand zodra wij uit onze eigen bus stapten waar ze heen moest en moest die gene toevallig dezelfde bus hebben als ons, en die stond er al! dus dat ging heel goed. eenmaal op de goede halte duurde het even voordat Kim en olly ons gevonden hadden. Olly lijkt wel een beetje op mij. is ook heel klein, heeft een Nog smaller koppie dan ik een wat langer lijf maar is wat ranker en dunner dan ik.
We gingen eerst op de foto (die volgen nog), endaarna lopen. op een gegeven moment mocht ik los. Olly niet, want die loopt graag weg, maar Minoutje mocht dus lekker de vrijheid en ik besloot me maar eens heel netjes te gedragen. als ik gefloten werd kwam ik als een speer. ik mocht niet zwemmen en dat probeerde ik wel maar ik heb het water niet aangeraakt. Olly presteerde het, om terwijl ze aan de 8 meter lange flex zat met haar poten in de bagger te gaan staan.hahaha. ik hield het helemaal droog en vermaakte me prima. de keren dat er fietsers in zicht kwamen werd ik bij mijn baasje geroepen om aan de kant te gaan. en zodra het gevaar geweken was mocht ik weer lekker mijn gang gaan. een paar keer zag ik een konijn waar ik wel achteraan wilde, maar als mijn baasje dan floot kwam ik snel weer terug om een lekker brokje te halen.
we hebben denk ik een kilometer of 6 gelopen voor we bij de auto waren. ik had het heeeeeet en mocht voorin met mijn baasje. kim, olly en kims moeder namen achterin plaats en kims vader ging naast ons achter het stuur zitten.. het duurde wel een flinke tijd voor de plaats van bestemming was bereikt, onderweg kreeg ik ineens een bak water voor mijn snuffert die heb ik dan maar even leeggedronken:) en verder was ik aan het hijgen en hangen:)
uiteindelijk eindigden we op onze bestemming:ikea. hier gingen de mensen wat eten en na even wachten kregen wij ook een bakje...water..lees:ze brachten ons een emmer vol!iets kleiners was niet voor handen!
daarna gingen we ineens naar baasjes school, dit was omdat zij het van daar uit wel weet. en die maffe olly ging de deur aan geven voor haar baasje:halloo dat is mijn taak als we weer naar school moeten maar nu niet hoor!die ging gewoon mijn sporen volgen die ik er een maand of 2 geleden voor het laatst achterliet:)

en voor we het wisten namen we al weer afscheid. met de tram en met de bus naar huis. het was een geslaagde dag en iedereen heeft er van genoten. mijn baasje kreeg vanmorgen nog een toetje van gisteren:eindelijk was zij eens de gene die iets verkeerds had gegeten en was zij eens een keertje beroerd en de pineut eens lekker te kotsen. maar nu is ze weer helemaal in orde geloof ik en gaan we straks geloof ik nog wat leuks doen om mij nog even lekker te vermoeien. ik heb begrepen dat mijn baasje ook nog naar de dierenwinkel gaat om voor mij brokken te kopen en dentasticks en kijken of ze bullepeesjes en of runderoren hebben voor mij. ook moet eigenlijk mijn kussen worden bijgevuld, maar omdat ik die nu vaak te warm vind, wachten ze daar even mee tot het buiten echt kouder wordt. dan krijg ik lekkere nieuwe vulling in mijn kussen erbij en is hij weer dik en ligt hij weer heerlijk...
nu ben ik lekker de hele dag buiten op mijn net gekregen gevulde mergpijp aan het bijten.deze keer gevuld met lamsvlees ofzo. ja het komt ook maar uit de dierenwinkel maar het smaakt me prima. ik weet dat er nog eentje voor me ligt te wachten....jammie...

nou ik ga er maar weer mee stoppen want dat moet van de baas. die heeft nog meer te doen...een computer virusvrij maken bijvoorbeeld en nog wel deze computer...maar daarin heeft ze geen zin, want hij moet helemaal opnieuw worden geinstalleerd omdat het virus wat erin zat heel veel schade heeft aangebracht. ook haar nieuwe laptop was besmet maar daar stond toch nog weinig boeiends op dus die heeft ze al weer hersteld maar moet nog verder worden ingesteld enzo voor ze hem op school kan gebruiken.

nou mensen, de groeten, want mijn baasje moet ook nog schoonmaken (onderandere de wc waar ze vanmorgen zelf nog heeft bovengehangen:D en ze wil ook met mij nog weg, ze moet nog post inorde maken kortom ik moet wegwezen!!!

doeiii!!!
Gepost in: Updates
Door: melanie
Hoi allemaal,

Morgen is het alweer een maand geleden dat we vertrokken naar de vs. we zijn al weeer ruim 2 weken terug, en nog staat hier niets overwat ik in die 2 weken hier in nederland heb gedaan.. ik bedenk me nu, ik ben net zolang terug als dat ik daar ben geweest en de tijd in amerika ging toch echt VEEL sneller hoor!!

Maargoed:wat heb ik hier in nederland allemaal gedaan..
ehh, de eerste dagen eigenlijk bar weinig. dinsdag natuurlijk onze achterblijvers opgehaald van schiphol!
woensdag had ik een verjaardag. we gingen lekker lui met de taxi. ook in minou zat weinig leven. ja, onder invloed van 2 andere zwarte labradors om je heen ga je vanzelf wel meedoen natuurlijk. op die verjaardag (van tim:) had ze dus wel een opleving maar ze was de eerste die, toen we gingen eten, tegen de muur ging liggen en haar ogen dicht deed om nog maar eens lekker te gaan slapen.
het was overigens wel erg gezellig! al voelde ik me niet heel erg wakker. in de taxi op de terugweg sliep minou ook al weer vrij vlot en ook ik had moeite mijn ogen open te houden.. dit zorgde er wel voor dat ik eindelijk een beetje in mijn ritme terug KON komen en dat gold zeker ook voor Minou. geen hypere lab meer op de late avond maar, dankzij Boender en ABbot was ze lekker moe en voldaan en ging dus wel lekker slapen.
verder heb ik in die week niet veel gedaan geloof ik:)
oja, ik geloof op donderdag of nee vrijdag ben ik met mijn zus en minou lekker een hele middag naar het strijkviertel geweest. wij lekker lui liggen, minou in het water rommelen. op een gegevne moment was ze erg ongedurig, er kwamen ook steeds meer kinderen en ballen in onze buurt, maar ondanks alles ging het toch best heel goed. vlak bij ons zat een vrouw met een hond en daar werd lekker met ballen gegooid.minou mocht ook meedoen dus die was wel aardig kapot toen we uiteindelijk naar huis gingen.
tijdens die hitte hebben we verder weinig gedaan. ik niet, minou ook niet:). echt vakantie dus! nu het weer wat koeler is vergeet je heel snel hoe heet het geweest is. gistermiddag ben ik gewoon gaan douchen omdat ik het zo koud had!
afgelopen zaterdag heb ik lekker de hele dag in utrecht rond gehangen. 's morgens uit geweest op een laptop en dat is ook gelukt:) een hp pavillion dv ehmm....special edition:)
het precieze nummer weet ik niet meer helemaal. 8892 ed kan dat?:)
na ja voor de kenners een duocore 2 processor 1,83 ghz (ik dacht 2 ghz maar het was ietsie minder:) 320 gb hdd, 4 gb ram, webcam, bluetooth, wireles bgN, dvd dual layer brander uhm.. ja wat willen jullie nog meer weten (als je het al wil weten:)
oja. er schijnt nogal een goede videokaart in te zitten de nvidia geforce 8400M GS (256 MB )
dat had dan niet persee gehoeven:D

om half 2 hadden we dan afgesproken met een clubje vs gangers. uiteindelijk zijn er in totaal 9 mensen geweest waarvan zelfs 2 begeleiders!eerst op een terras gezeten en wat gedronken, later gingen we met zijn zevenen naar de bowlingbaan (ik was toeschouwer), daarna kwam er nog iemand bij en hebben we heerlijk gegeten bij de griek..en het toetje was het lekkerste:P (chocolade notenmoestaart, alleen het woord al geeft mij water in mijn mond:)
en daarna met 2 jongens naar het station en de bus gelopen. ik was rond tien vor half 10 thuis met mijn buit: de nieuwe laptop!

hij heeft overigens nog niet het door mij gewenste besturingssysteem windows xp, er staat nog altijd vista op:) maar xp ziet mijn harde schijf nog niet (de setup) dus daar ben ik nog mee bezig..maar uiteindelijk is het wel de bedoeling dat er xp op komt te draaien want dat bevalt toch beter.

en ja, de rest komt later:)
ik ga morgen voor 2 dagen naar een vriendin en donderdag komt er weer een andere vriendin een dag hier, dus vervelen zal niet in mijn agenda staan deze week!!

goed ik ga hethierbij laten, ik trek nogal wat muggen aan met 2 pcs'die hier aanstaan en een open balkondeur, dus daar moet wat aan gedaan gaan worden!

nou, alvast welterusten!