Archief

Je bekijkt het archief van March 2008
Gepost in: Updates
Door: melanie
Hoi Allemaal! daar ben ik weer na ruim een week!

deze week is er eigenlijk helemaal niet zoveel boeiends gebeurd wat mij betreft. gisteren bij het strijkviertel heb ik mijn kop maar weer eens door de poep gehaald.ik rook heerlijk vond ik zelf.helaas werd het er thuis met een speciale hondenwashand weer afgeboend. toen vonden veel mensen mij chemisch ruiken. maar mijn baasje zegt dat het lekker ruikt. ach, zolang mijn baasje me maar lief vindt vind ik het allemaal prima.
Mijn obsessie voor eten blijft en is misschien nog wel groter geworden. ik drijf mijn baasje af en toe tot wanhoop met mijn vreetpogingen. mijn school wil er iets aan gaan doen, maar wanneer dat is nog niet duidelijk. daarom weet mijn baasje ook nog niet of ik mee kan naar amerika. dat mijn baasje gaat, is inmiddels zeker en morgen moeten we naar de eerste VS meeting.ik mag komen, terwijl ik nog niet eens officieel deelnemer ben.maarja, ik mag wel meer:)
ook is er morgen een gesprek met mijn baasje en nog een paar mensen over hoe het nu allemaal moet op school want er staan een hoop obstakels voor de deur (figuurlijk dan). daar kan ik haar dus ook niet mee helpen.

verder gedraag ik me redelijk. het weer blijft matig, nu is het wel lekker maar gisteren werd ik weer in de regen uitgelaten:(. men zegt dat naar het weekend toe het weer beter wordt..zou toch mooi zijn als we zonder regen over het strand kunnen rennen zaterdag. Mijn baasje heeft er wel zin in zegt ze. ik kan dan lekker met mijn vriendjes en vriendinnetjes spelen waaronder mijn broer. Leuk man. zondag is er eigenlijk ook nog een wandeling van de kynologenclub maar daar gaan we niet heen.mijn baasje zou wel willen, maar 2 dagen achter elkaar zo'n grote strandwandeling maken lijkt ze niet goed voor mij. nou, als het zondag droog is gaan we vast ook nog wel weg.
overmmorgen ga ik met mijn baasje naar bilthoven en dan naar zeist, naar haar oude school naar een concert kijken.dat doen we elk jaar en ik mag nu al voor de derde keer mee. leuk man. er zijn altijd wel kleintjes die mij dan willen vertroetelen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!
Ik heb verder niet zo veel te melden geloof ik. mijn baasje gaat strakjes samen met haar zus en zonder mij:(, weg..maarja, het is wel om voor mij nieuwe brokken te halen!!en dentasticks geloof ik,die krijg ik vaak als ik ga slapen maar die zijn nu op.

verder heb ik even niks meer te vertellen, ik ga lekker in de zon liggen.

dikke kus,
Minou

23 March, 12:19:10: *Minou vertelt: ikke is jarig!!!!

Gepost in: Updates
Door: melanie
Hoi lezers van mijn blog,

Ik ben jarig vandaag. dat beweerde mijn baasje tenminste vanmorgen. ik vond het wel leuk want ze was heel vrolijk tegen mij. en toen ik mijn brokken op had, kreeg ik een nieuwe knuffel, in de vorm van een aap. ik ben er erg wijs mee.hij maakt ook geluid als ik erin bijt, net als mijn 2 aandere knuffels. wat er verder gaat gebeuren vandaag weet ik nog niet. mijn baasje ook niet geloof ik.
over 3 weekjes is mijn baasje ook nog eens jarig. moet ik haar dan ook een cadeau geven?een dikke lebber kan ze krijgen. maarja, ik ben pas 4 geworden en mijn baasje wordt 20.

Ik weet nog goed hoor, dat ik geboren werd. samen met mijn 9 broers en zussen dronk ik mijn moeder leeg. ik was de kleinste. ik had een geboortegewicht van 200 gram, maar niemand heeft zich een moment zorgen om mij hoeven te maken. ik ben een pittig diing, weetje, en dat liet ik toen al zien. ik ben niet op mijn bekkie gevallen en ik zorg echt wel dat ik aan mijn trekken kom. toen ik ouder was, kon ik mijn huisgenootje in het pleeggezin lekker plagen en mijn puppygebit in haar zetten. ze vond het nieit eens erg. kon ik lekker kijken hoever ik kon gaan. maar nu is die tijd voorbij. ik heb geen speelmaatje thuis en dat vind ik stiekem wel jammer. maarja je kan niet alles hebben. over 2 weekjes gaan we naar het strand en kan ik met nog een stuk of 28 andere honden het strand onveilig maken. ik kijk er naar uit. ik zie dan ook mijn grote broer marwin weer. die heb ik vorig jaar gezien, toen leerde ik ook abbot kennen. zou marwin me nog kennen??vast wel, toch?
en Abbot en bambi komen ook. eens kijken of ik die nog gek kan krijgen.
maarja, dat duurt nog iets minder als 2 weken. tot die tijd zal er wel weinig boeiends gebeuren denk ik. maargoed, vandaag ben ik lekker jarig dus ik vind dat ik wel een beetje misbruik van de situatie mag maken. lekker ondeugende dingen doen, dan ben ik helemaaal in mijn sas. als de zon schijnt lekker in het zonnetje liggen en vanavond krijg ik volgens mij een gekookt ei door mijn eten. is gezond, zegt men.of het gezond is weet ik niet, ik weet wel dat het erg lekker is!!!!

nou, ik ga stoppen,de mensen komen weer thuis dus ik moet blaffen!
doei!
Gepost in: Updates
Door: melanie
Hoi allemaal,
zo daar ben ik zlf weer eens om mijn verhaaltje te vertellen. mijn baasje zegt steeds tegen mij dat ik zondag jarig ben. dan word ik al weer 4. Leuk hoor. eigenlijk voel ik me nog geen 4. want als je 4 bent, dan ben je volwassen en weet je onderhand hoe je je moet gedragen. maar aldus mijn baasje ben ik af en toe net een peuter.

Ik gedraag mij af en toe niet helemaal zoals het hoort. ik heb vorige week een heel mooi (nouja, in mensenogen) paasstuk vernield. ik was alleen 's nachts en ik had zin in een opstootje. de eerste nachten bleef ik bescheiden en zette ik mijn tanden in wat nepeieren en trok die eruit, maarja het hielp niet. dus uiteindelijk heb ik een ruk aan het geheel gegeven en heb ik de hele boel op de grond gegooid..nou ze waren niet blij met me mijn baasje was echt heel boos en heeft naar mijn school gebeld?!?! slik
nou heeft ze dat de week daarvoor ook al gedaan, want soms doe ik ook nog andere stoute dingen en wel het vreten van straat/de grond/het station.
Als ik eten zie vergeet ik dat mijn baasje mijn beugel vasthoudt. ik heb haar vorige week bijna van de trap af getrokken en toen we uit de trein stapten en ik iets op het perron zag liggen werden mijn baasjes armen uitgerekt omdat ik de trein vast uitsprong met een grote boog om bij dat lekkers te komen. dat mocht dus blijkbaar niet. ik loop op de school van mijn baasje de hele dag te schranzen als ik de kans krijg. plastick, koek, brood, worst, snoep, het maakt me niet uit. gisteren greep ik mijn kans nadat ik met mijn grote vriend had geknuffeld. ik zag snoep liggen en dook er op af. ze heeft iets, hoorde ik zeggen. mijn baasje greep me bij mijn kladden (niet te hard hoor!:) en maakte mijn bek open en grabbelde daar in. haha, lekker voor je. het is winegum en dat wordt heel smerig in mijn bek. een handje vol zoete plaktroep werd uit mijn mond verwijderd. mijn missie was mislukt. de troep werd weggesmeten en ik oest volgen. ojee, ze gaan me toch niet opsluiten?een vreemd lokaal was in het bezit van een kraan. gelukkig niet om mij onder te dompelen, maar alleen de handen van mijn baasje. daarna ben ik een tijdje genegeerd. jammer hoor, vond het wel een leuk spelletje.

Oja. er was gistermorgen ook nog paasviering. ik vond het wel lekker om nog even na te dutten, maar een beetje aandacht is ook nooit weg. ik ging er dus eens heerlijk voor zitten en ben lekker door mijn baasje geaaid terwijl ze een film in het romeins probeerde te volgen.iemand vertelde haar wel wat er gebeurde hoor!!!

maarja, met al deze stoute dingen die ik nu op mijn naam heb, moet er wel wat gaan gebeuren maar mijn baasje wil niet dat ik er nu al op in ga hier.

volgens mij is het ook al zeker dat mijn baasje naar de verenigde staten gaat. of ik daarbij kan zijn hangt nog een beetje van een aantal zaken af. maar eigenlijk wil ik mijn baasje niet missen en mijn baasje wil mij eigenlijk ook niet missen dus ze is heel hard haar best aan het doen om te zorgen dat ik voor haar beschikbaar ben als ze in amerika is.lijkt me wel gaaf. mijn baasje heeft gehoord dat er strand en bos is vlak bij de logeerplaats. dat is ideaal voor mij. kan ik al mijn nieuwe indrukken lekker eruit rennen op het strand.

en ja..het is ook al bijna 5 april, en dan is de geleidehondenwandeling. leuk man, lekker spelen en rennen met mijn collega's. mijn baasje is druk bezig met het maken van een programma en zo, die hoopt ze vandaag of morgen te kunnen versturen anders weet niemand waar ie moet zijn en ben ik alsnog alleen:(

verder gaat alles overigens erg goed met mij. ik heb dinsdag heeel goed mijn best gedaan op de kynologenclub. ik moest los volgen, allerlei richtingen op. mijn baasje had wel een voertje vast, waardoor ze extra leuk bleef natuurlijk, maar ik bleef keurig naast haar lopen en heb nauwelijks naar haar gesprongen. het apporteren ging na een aarzeling of ik het blok wel af wilde geven ook goed. de zit blijf wil ik niet, ik ga steeds liggen. maar die trainster weet wel hoe ze mij zover kan krijgen, als ik maar ter plekke beloond word als ik het goed doe wil ik best..dus het voer werd gewoon op een afstand naar me toegegooid.ik hoefde het alleen maar uit de lucht te vangen..daarna ging het heel goed. het tanden kijken vind ik nog steeds niet leuk, maar ik laat het redelijk makkelijk toe. het stil blijven staan gaat wisselend. ik wil nog graag gaan zitten, maar natuurlijk laat ik me lekker betasten!!!lekker aanda cht!!
en hebben we nog meer boeiends beleefd? even denken. ik geloof het niet. vandaag heeft mijn baasje weer wat frolyk voor mij gekocht en hebben we een brief gepost. je moet wat op je vrije dag.ik ben ook al geborsteld dus k ben weer mooi. als het gaat sneeuwen, wil ik dat ze filmpjes of foto's van mij gaan maken in de sneeuw, dan is er weer eens iets leuks om op baasjes hyve te plaatsen.

nou, de groetjes en een dikke lebber
Minou

16 March, 21:18:09: tijd voor een update

Gepost in: Updates
Door: melanie
Hoi Allemaal,

Het is al weer een week geleden dat hier een update werd gepost, dus dat wordt weer eens tijd.

Het was een beetje een drukke week vind ik zelf. maandag mijn debuut als ambassadeur voor KNGF geleidehonden gehad, was erg leuk. morgen het vervolg ervan en dan rond ik het af op die school. je krijgt soms best grappige vragen. het was een beetje wisselend publiek (het waren 4 groepen), en met name de mensen van zorg en welzijn kwamen met serieuze vragen op de proppen. morgen allemaal 4havo klassen, dus ik ben benieuwd. vorige week was vmbo.

verder was de schoolweek een tikkeltje hectisch als ik het zo mag omschrijven. Minou's eetgedrag frustreert me lichterlijk. Je weet niet wat ze binnenkrijgt en hoeveel. ik denk dat ze meer binnenkrijgt dan dat ik doorheb. opzich kan ze het hebben maar het is gewoon heel erg hinderlijk omdat ze zich heel erg laat afleiden door het gezoek naar voedsel. Ik heb de school hierover ingelicht en ik word nog teruggebeld. ik hoop dat ze er iets mee kunnen. dat het helemaal kan worden opgelost verwacht ik niet, daarvoor is het toch echt een te rasechte lab. maar ik vind het heel lastig om er goed op in te spelen. wanneer lijdt ze je om een obstakel heen en wanneer lijdt ze je naar iets eetbaars toe. ik vind het nog wel link in onze kantine omdat er ook een trap naar beneden loopt. minou heeft me al laten zien dat die trap haar niet uitmaakt als er onderaan die trap eten ligt. lang leve mijn goede orientatie, maar je kunt niet altijd inschatten of je hond die weg kiest omdat iets anders geblokkeerd is. dat weet je in een schoolkantine nu eenmaal nooit.
Verder een beetje een regelweekje wat school betreft. soms erg vermoeiend en ook nog wel eens frustrerend maar het hoort er nu eenmaal bij. minou laat op het moment van bijv een frustratie niks merken maar vaak is ze daarna wat koppig of oost indisch doof. ach, daar leer je wel mee om gaan.

donderdag hadden we onze eerste gymles van dit blok (jaja we zaten al in de vijfjde week!)
Het is altijd een beetje uitzoeken wat je kunt en niet kunt, zekeer bij een nieuwe docent. de les was wel grappig. er werd door 4 man een dikke mat iets omhoog getild en iemand anders sprong dan, of liet zich vallen, maakte een salto of wat dan ook, vanaf een hoge kast op die mat. zodra de persoon de mat raakt moet iedereen hem loslaten. als dat goed gebeurt klinkt er een harde klap en voel je niet dat je valt. heel bizar maar voor mij natuurlijk weer een uitdaging!!
ze waren ook aan het voetballen o.i.d. minou zat gewoon in de zaal, we hadden haar aan een zware ketting gelegd, anders moest ze aan een paal die ze vast en zeker had omgetrokken. in het begin hield ze zich redelijk rustig, maar later begon ze toch af en toe te blaffen. toen ik even naar haar toeliep stond ze gelijk als een aap tegen me op. ze was helemaal gek en lichterlijk doorgeslagen. wij hadden even geen zin meer in onze camicaseacties en gingen even naar de voetballers kijken, zittend op 2 dikke matten op elkaar. minou nam ik even mee en die sprong boven op de blijkbaar erg comfortabelle mat. ok, er lagen er een paar lui te wezen, dus wat dat betreft begrijp ik het helemaal.
Ik heb mijn spierballen een paar keer gebruikt om minou op de mat te houden. 2 keer lukte het haar om sneaky van de constructie af te springen, de tweede keer kreeg ik haar niet meer omhoog gelokt en heb ik haar even bij kop en kont"gepakt. kon ze niet echt warderen, maar dan kwam ze niet te dicht bij het spel. uiteindelijk ging de hele zaal voetballen en toen heb ik samen met de docent een goed plekje voor minou uitgezocht zodat ze niet constant het zicht heeft op de rondvliegende ballen. ze fokt zich zelf erg op en kan dan behoorlijk tekeer gaan en dat blijft dan redelijk lang hangen. op de terugweg van de gymzaal af liep ze in het begin als een malloot. na een extra uitlaat was het een stuk rustiger. in de bus viel ze als een blok in slaap.

cursus ging niet door deze week, weer te slecht weer.jammer hoor, nou maar hopen dat het dinsdag eens beter is!

zo, ik ga zo maar eens naar beneden. heb al een paar avonden het gevoel dat ik in slaap val rond deze tijd, dus vandaag maar eens wat eerder minou uitlaten en naar bed. morgen moet ik ook weer om 10 voor half acht de deur uit. erg vroeg hoor!!!
nou, om te voorkomen dat ik slaapdronken onzin ga opschrijven laat ik het hierbij. binnenkort weer een verhaaltje vna mInou
Gepost in: Updates
Door: melanie
Hoi Allemaal,

vandeweek werd mijn baasje uitgenodigd door het baasje van Vita om op haar verjaardag te komen. nou dat willen wij wel. dus gisteren kwam de taxi al vroeg (veel te vroeg, maar toch maar ingestapt).. we moesten lang rijden. ik vind het nooit zo erg om in de auto te zitten maar dit duurde wel heeel erg lang! (bijna 2 en een half uur!)
maar eindelijk mocht ik eruit. ik rook bos, ik zag bos, konijnen, kippen.. en toen kwam ze eraan gestormd, vita!oud, grijs, maar oooh zo levenslustig!(sorry, ik kon het niet laten!)
er volgde een warme begroeting tussen ons beiden waarna we naar binnen gingen. ik heb vita's kluif even onder handen genomen, maar even later had vita hem weer. die was mij erg dankbaar dat ik hem even zacht had gekloven voor haar. maar die muts kluift alleen als haar baas hem voor haar vasthoudt!!!verwend nest:P
daarna gingen we weer naar buiten. de riem mocht af en er klonk in stereo het woordje vrrij. dat was blijkbaar dus ook voor vita want samen stoven we ervandoor. we hebben ons samen even heeerlijk vermaakt. de bagger spatte tot in het gezicht van mijn baas maar dat is haar probleem en niet het mijne.

na een rondje lopen was het lunchtijd voor de mensen. vanmiddag zouden er nog meer komen en honden, maar nu was mijn baasje samen met mij nog de enige "gast". na een bammetje voor mijn baasje werd ons wachten al redelijk gauw beloond. een nieuw vriendjuh!!!!
Ecu was de naam. hij is nog niet zolang afgestudeerd bij het kngf. hij lijkt een beetje op mij. tuurlijk is hij groter, maar ik bedoel zijn gedrag. we konden het dan ook errrug goed met elkaar vinden. later kwam ook foppe er nog bij. die had oik ook nog nooit gezien maar hij is wel lief!
toen iedereen er was zijn we na een tijdje nog even een rondje gaan doen zodat wij nog even lekker kennis konden maken en spelen. was een groot succes want daarna waren we lekker rustig.
zo aan het eind van de middag toen foppe al weer weg was mochten wij binnen ook even loslopen.hahaha het tafelblad werd een heel stuk opgelicht doordat 1 van ons er onderdoor wilde lopen.haha!
nouja uiteindelijk kwam er een taxi. ik nam afscheid van vita, maar ecu ging ook mee. we gingen uit eten. ik had geen tuig, (die had mijn baasje niet meegenomen omdat ze toch alles met de taxi zou doen), maar gelukkig weten veel mensen niet dat een geleidehond pas een geleidehond is met tuig om, dus ik kon gewoon mee naar binnen.
ik weet niet wat ik had. we waren het eerste uur alleen in het restaurant. ik lag net lekker te slapen toen er heel veel mensen binnenkwamen. toen besloot ik om al mijn opvoeding overboord te gooien en heb ik heerlijk hard staan blaffen. galmde lekker daar joh!ik kreeg op mijn donder van mijn baasje. na wat tegengestribbel van mijn kant door nog wat na te blaffen ben ik maar weer gaan slapen.
nouja, er was een soort van taxi tekort. uiteindelijk kwam het erop neer dat ik en mijn baasje samen met tim mee zouden gaan naar vorden.pfffff nog niet naar huis???maar ik vond het niet erg, want daar was OOK een hond. boender.hij is ook al oud maar hij werd weer even jong toen ik kwam en we hebben heerlijk gespeeld..boender zal vandaag denk ik niet meer mee uit willen !!!
uiteindelijk kwam heel laat (kwart voor 12) de taxi (netjes op tijd hoor want mijn baasje had hem ook zo laat geboekt ongeveer), en rond iets over 1 uur waren wij weer thuis. ik werd uitgelaten, mijn mandje werd opgeschut en ohhh wat lag dat lekker!!!!
toen mijn baasje vanmorgen iets later dan gewoonlijk beneden kwam en me had uitgelaten en eten had gegeven, ben ik heel snel weer gaan liggen. nog even rustig bijkomen van die geweldig gezellige dag!!!
mijn baasje moet ook nog bijkomen, zegt ze.....

nou, ik ga het hier bij laten, ik wil slapen.

dikke kus,
Minou en baasje

07 March, 00:06:24: *Minou vertelt:update

Gepost in: Updates
Door: melanie
Hoi allemaal,

ik kom erachter dat ik nog heel veel dingen niet verteld heb. mijn baasje heeft wel wat dingetjes verteld, maar lang niet alles. vorige week dinsdag, dus niet deze week, werden wij weer door iemand anders opgehaald om naar de hondjes te gaan. daar aangekomen bleek dat we met 2 groepen niet verder kwamen dan 4 cursisten, en ook 4 trainers! we gingen dus een funles doen. nou, wat een lol ik moest allemaal dingen doen die ik normaal helemaal niet mag..nouja, ik mag ze niet in tuig..maar mijn baasje maakte het me iets gemakkelijker en liet me helemaal los. ik moest eerst over de horde springen en mijn apport ophalen. het was een heel gedoe want ik wilde daar echt niet overheen springen.kom nou, ik ga netjes eromheen.gingen ze een hele barikade maken om dat stomme ding heen..en wat doe je als je je apport wilt?dan spring je maar.. werd ik helemaal platgeknuffeld en toegejuigd door iedereen, dus deed ik het nog maar een keer.leuk spelletje hoor. als ze niet meer zo hard juichen, dan stop je weer even, doe je even of je niet snapt wat de bedoeling is en springt vervolgens nog een keer..kijk, best leuk hoor dat juichen!
toen kwam de tunnel. dat was echt minder. mijn lievelingstrainster waar wij geen les meer van hebben was er ook en die heeft me een handje geholpen. ik moest door een tunnelheenkruipen die aan 1 kant dichtleek, maar het was maar een flap. ik wilde in het begin echt niet, maar toen ik het hoofd van die trainster zag besloot ik toch maar om eens te gaan kijken. voorzichtig, halverwege terug had ik ook al gedaan maar uiteindelijk ben ik er een paar keer doorheen geweest.gekke dingen hoor.
verder weinig bijzonders gebeurd tijdens training eigenlijk.
nou,
vrijdag met baasjes zus en baasje geshopt. nou enig hoor. maar ik werd een paar keer opgetild. roltrappen, wat een krengen. wordt je zomaar bij kop en kont gepakt. baasje vond het ook niet geweldig, 25 kilo is niet niks natuurlijk!
zaterdag op zondag lekker bij sjakie geweest. lekker gespeeld en sjakie moegemaakt en zondag de verjaardag van baasjes vader. ik was moe,wel een beetje onrustig.lekker de mensen toegeblaft maar verder me netjes gedragen.
nouja, en deze week is er weer gewoon school. ik heb er even niet zoveel zin in en loop af en toe wat te klieren. mijn baasje heeft al een stuk verfrommeld plastick uit mijn keel getrokken waar ik een hap van had willen nemen, maarja het bleef steken!verder moet mijn baasje eens wat beter zeggen wat ze wil, maarja, ik heb een gekke baas. deze dinsdag was er trouwens geen training;afgebeld, waarschijnlijk vanwege de sneeuw die toen viel.


nouja, ik heb genoeg vermeld..baasje slaapt albijna!
dikke kus, minou

03 March, 15:33:07: vakantie en weekend voorbij

Gepost in: Updates
Door: melanie
Hoi allemaal,

de vakantie zit er weer op, en het weekend ook bijna......slik

vrijdag ben ik met mijn zus mee naar utrecht geweest (ik wist van te voren niet dat ze daar eigenlijk alleen maar heenwilde om kleding te kopen,zucht!!!!), en zelf mooi geslaagd voor nieuwe en nu hopelijk eens echt goeie schoenen.
laten we het hopen, want ik heb geen zin om over een paar weken weer te moeten zeggen:nou, die zool wordt nu al slecht..ik slijt mijn zolen misschien sneller dan gemiddeld, maar na 2 weken al kapotte schoenen....nee bedankt.
zaterdagavond op wezen passen bij mijn 2 neefjes en nichtje in Montfoort. eerst lekker het bubbelbad uitgeprobeerd (sinds we verhuisd zijn hebben we geen bad meer, ik ben de enige hier thuis die daar om geeft), dus nu had ik de kans om mij met bubbels, jetstreams en een ontspannend goedje in het water te laten verwennen.
daarna idols gekeken (dat is minder maarja....) en om elf uur het hele spul op bed gegooid. ging allemaal voorspoedig. minou was ook mee en die vermaakte zich met sjakie, de boomer van hen van 9 maanden. die was ik nog even kwijt. minou was al op de kamer waar ik zou slapen (bij mijn jongste neefje), en sjakie was stiekem naar binnen geglipt. mijn neefje had geen zin in dat gestoei dus op een gegeven moment had ie sjakie er maar uit gezet en zo heb ik hem weer gevonden. minou wilde toen ook nog wel weer even mee naar beneden dus samen in de woonkamer hebben ze nog even wat gestoeid, maar uiteindelijk lag sjakie al gauw op schoot te tukken en minou onder mijn stoel terwijl ik nog even mijn mail bekeek en wat dronk.
net toen ik ook naar bed wilde gaan kwamen mijn oom en tante al weer thuis. wat bleek, alle lampen branden nog. de kids hadden bedacht dat ik die heus wel uit zou doen...not dus!
dus om een uurtje of kwart voor 1 lag ik ook in mijn bedje, minou lekker naast me. die vond algauw dat alleen haar kleed niet genoeg was dus die groef even een nest van mijn kleren..heel fijn!!!, ik ben als een blok in slaap gevallen en heb geen gesnurk gehoord..heerlijk!!!
gisteren was mijn vader jarig. na een uitgebreid ontbijt (normaal ontbijt ik amper!), zijn we rustigaan naar mijn huis gegaan. de hele dag visite gehad. minou was bek af maar die geeft daar dan toch niet aan toe..zal vannacht wel lekker geslapen hebben!!! heb ik ook gedaan!

nouja en vandaag is mijn zus een beetje ziekjes, hing eerst met spoed boven de wasbak en daarna boven de wc en is nu maar naar bed gegaan, heeft vannacht d'r eerste nachtdienst;)

Morgen weer naar de hondjes zoals ik dat altijd tegen minou zeg. ben benieuwd. vorige week hebben we wat behendigheid dingetjes geprobeerd zoals de tunnel en de horde, maar dat wilde nog niet echt..maar we komen er wel!was een funles omdat we maar met 3 personen waren van onze groep.
minou was redelijk onstuimig omdat ze natuurlijk niet had gewerkt die dag.morgen gaat het denk ik weer een stuk beter, maar helaas voor haar zal het dan wel geen echte fun les zijn..nouja, het is altijd wel fun, maar dan op een andere manier.
vanmiddag even boodschapjes gedaan voor het huishouden hier. we willen morgen toch weer een glas melk bij het ontbijt en een stuk vlees voor vanavond is ook welkom. een verfrissend smaakje in de mond van mijn zus ook, dus die taak heb ik samen met minou maar op mij genomen. er zat erg veel drive in minou. morgen mag je me weer lekker naar school brengen, kleine ondeugd!

nou, ik ga het hier bij laten, even ons dubbele adsl abonnement opzeggen!snugger he!

roetjes van mij en minou